Irena B.

Irena B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Irena B.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Doučujem fyziku - ZŠ, SŠ, VŠ a matematiku - ZŠ, SŠ, VŠ.
Som veľmi trpezlivá, nemusíte sa pri mne báť, keď niečo nebudete vedieť. Rada si to s vami aj viac krát prejdem :)
Vysokoškolákov doučujem len vrámci vedomostí, ktoré som nadobudla počas štúdia na Matfyze. Ale ak náhodou niečo nebudem vedieť, zoženiem niekoho, kto to vedieť bude :)

S doučovaním mám už dlhoročné skúsenosti. Doučovala som rôznych žiakov. Od základoškolákov, ktorí si potrebovali zlepšiť prospech, cez šikovných žiakov, ktorým učivo v škole nestačilo a maturantov, ktorí potrebovali pomôcť s prípravou na prímačky na ekonomickú alebo medicínu až po pomoc s učivom fyziky a metamatiky na vysokých školách ako matfyz, elektrochnické školy a medicína.

Doučujem cez Skype, osobne v okolí Karlovej Vsi a Starého mesta (budem dochádzať aj ďalej, ak by doučovanie trvalo aspoň 90 minút)

O mne:
Študujem Fyziku tuhých látok (posledný magisterský ročník) na Matfyze + robím si doplňujúce pedagogické štúdium z fyziky. Momentálne popri štúdiu učím fyziku na základnej škole. Záujem o matematiku a fyziku mám od útleho detstva. Od základnej školy som riešila množstvo súťaží z matematiky a fyziky. Na strednej a vysokej škole som dokonca bola organizátorkou takýchto súťaží. Dva roky som viedla fyzikálny krúžok na Škole pre mimoriadne nadané deti.