Juliana F.

Mgr. Juliana F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Juliana F.

Prijíma študentov

Profesionálne doučovanie profesorkou taliančiny cez Skype, Zoom i osobne. Lekcie pre úplných začiatočníkov, pracujúcich v zahraničí i pokročilých študentov.

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ciao a tutti !!! 👋

Som profesorkou taliančiny 👩‍🎓a vyštudovala som ju na Univerzite Komenského v Bratislave a zdokonalila na ďalších štúdiách na Univerzitách v Perugii a Siene priamo v Taliansku 🇮🇹.

Milujem Taliansko 🇮🇹 a taliančinu 🍕🍝🍷 , doučujem jednotlivcov i firmy.
Zo začiatočníkov úspešne formujem pokročilých a jednoduchou formou rozvíjam konverzačné schopnosti študentov.
Okrem začiatočníkov 🤞🏻 dlhé roky úspešne rozvíjam schopnosti mierne pokročilých a pravidelne pripravujem aj pracujúcich v zahraničí a expertov pred ťažkými skúškami.

Rada Vám pomôžem pri príprave na predmetové skúšky, maturitné skúšky, prijímacie pohovory, brigády a pracovné pobyty v Taliansku.

Môžem ponúknuť osobitý prístup, variabilitu tém, bohatú zásobu literatúry 📕 a zameranie lekcí pre rôzne stupne a obtiažnosti taliančiny podľa Vašich znalostí a cieľov.

Zrozumiteľnosť lekcií, osobný prístup a príjemná forma doučovania Vám zaručene prinesie výsledky 🏆.


Nebojte sa ma oslovit. Budem sa tešiť na Váš kontakt.


Juliana


„Keď prehovoríte k človeku jazykom, ktorému rozumie, hovoríte k jeho hlave. 🧠 Keď k nemu prehovoríte jeho „vlastným“ jazykom, hovoríte s jeho srdcom." 🧡
- Nelson Mandela

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Sylwia W.

Sylwia W.

Neoverená referencia

Pani Fintová je stvorená na to, aby učiť . Vyznačuje sa profesionálnym prístupom a veľmi dobrou prípravou na každú hodinu. Je náročná, ale nie prehnaná, vie počúvať a zrozumiteľne vysvetľovať, vyššie uvedené vlastnosti v spojení s milou atmosférou a nezáväznou konverzáciou dávajú veľmi efektný mix. Vďaka našim rozhovorom som začala rozprávať !!!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Sylwia za milé slová a hodnotnú referenciu! Som veľmi rada, že vám moje hodiny pomohli začať konverzovať, a že ste si vytvorili pozitívne skúsenosti s mojím vyučovaním. Vaša spätná väzba ma veľmi teší a motivuje ma na ďalšiu prácu. Ďakujem za dôveru a príležitosť učiť vás.

Katarína

Katarína

Neoverená referencia

Pani profesorka Fintová je naozaj odborníčka na svojom mieste. Jazyk ma vyštudovaný, ale hlavne ho "miluje" a preto ho naozaj erudovane vyučuje, Okrem čítania, gramatiky, rozprávania a rôznych cvičení som sa dozvedela naozaj veľa o Taliansku, Talianoch, ich živote, jedle a krásnej krajine s úžasnou históriou. Takéto hodiny odporúčam každému záujemcovi.

Odpoveď doučovatela:

Děkuji za krásné hodnocení! Je to pro mě velká pocta, že jsem vám mohla pomoci s jazykem a zároveň vás seznámit s bohatou kulturou a historií Itálie. Miluji svoji práci a jsem ráda, že jsem vám mohla předat své znalosti a nadšení. Ráda Vás budu dále podporovat ve vašem jazykovém rozvoji. Vaše doporučení je pro mě velkou motivací a oceněním. Děkuji vám za to!

Silvia O.

Silvia O.

Neoverená referencia

Pani profesorka Fintová ma opakovane doučovala z talianskeho jazyka počas mojich štúdií a veľmi mi odborne pomohla s taliančinou aj v súčasnosti. Pani Fintová je výborná učiteľka, ktorá prispôsobuje výučbu potrebám každého študenta. Pani Julianu ako lektorku talianskeho jazyka určite vrelo odporúčam. Ďakujem.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za vaše milé slová! Som veľmi rada, že som Vám mohla pomôcť s taliančinou počas vašich štúdií, a že vám aj v súčasnosti môžem poskytovať podporu. Prispôsobovať výučbu potrebám študentov je pre mňa dôležité, a som šťastná, že ste so mnou spokojní. Veľmi si cením vašej dôvery a odporúčania. Ďakujem vám!

The G.

The G.

Neoverená referencia

Pracujem vo firme s talianskym managementom a doučovanie pani profesorky Juliany hodnotím ako skvelé a neskutočne prínosné. Jej znalosť firemného prostredia, podnikania, konverzačných okruhov a slovnej zásoby pre potreby komunikácie s vedením mi veľmi pomohli a doučovanie môžem vrelo doporučiť aj ďalším záujemcom.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem, Gabriel, za vašu vynikajúcu referenciu! Som veľmi potešená, že som vám mohla pomôcť s taliančinou a prispôsobiť doučovanie vašim špecifickým potrebám v firemnom prostredí. Som tiež rada, že Vám znalosť obchodných konverzácií a slovného zásoby pre komunikáciu s vedením uľahčila prácu a fungovanie vo firem. Vašu spätnú väzbu si veľmi cením a som rada, že som Vám mohla byť nápomocná. Ďakujem za vašu dôveru a odporúčanie a teším sa na ďalšiu spoluprácu!

Misa B.

Misa B.

Neoverená referencia

Výborné hodnotenia, certifikáty z talianských univerzít, skúsenosti a ponuka výuky taliančiny od pani Juliany ma upútala už na prvý pohľad. Lekcie som potrebovala pre zlepšenie výslovnosti a konverzácie v taliačine. Na každú lekciu sa vždy veľmi teším, pretože je skvele pripravená, príjemná a viditeľne sa zlepšujem čo ma veľmi teší. Pani Julianu ako lektorku talianskeho jazyka rozhodne vrelo odporúčam.

Fotky a certifikáty