Diana D.

Diana D.

Odpovedá do 48 hodín, na 30% správ
30% 48 hod+
Prijíma študentov

Diana D.

Prijíma študentov

Efektívne doučím Anglický alebo Španielsky jazyk

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Dobrý deň, volám sa Diana a doučím anglický alebo španielsky jazyk.

Svoju strednú školu som absolvovala vo Veľkej Británii a následne som vyštudovala anglický jazyk na Viedenskej univerzite. Nedávno som si spravila štátnicu z anglického jazyka.

Mám bohaté skúsenosti s prácou učiteľa angličtiny. Tri roky som pracovala ako lektorka v jazykovej škole a už 5 rokov doučujem aj formou súkromných hodín.

Snažím sa najmä vždy vyhovieť podmienkam daného študenta a zamerať sa na jeho konkrétne požiadavky. Je pre mňa dôležité aby žiak porozumel, videl vlastný progres a zároveň sa tešil na spoločné hodiny.

Rada vám pomôžem či už s nejasnosťami v gramatike, v plynulých konverzáciách alebo so slovnou zásobou. Často pomáham študentom na základných školách, s prípravou na prijímacie pohovory na gymnáziá, na maturitu, rôzne skúšky a certifikáty alebo pri príprave na vysoké školy.


Doučím taktiež španielsky jazyk. Španielčinu som začala študovať na strednej škole, následne formou súkromných hodín a neskúr som som dva roky žila v španielsky hovoriacej krajine.

Disponujem štátnicou C1. Španielčinu doučujem na úrovni začiatočník, mierne pokročilý a pokročilý. Doučujem formou konverzácií ako aj prácou s učebnicou a pomôžem so slovnou zásobou, gramatikou, prípravou na maturitu a ďalšie skúšky.

Doučujem aj cez SKYPE