Nikoleta V.

Nikoleta V.

Odpovedá do 48 hodín, na 30% správ
30% 48 hod+
Prijíma študentov

Nikoleta V.

Prijíma študentov

Konverzácie v angličtine pre deti a dospelých ONLINE

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
  • 4 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Volám sa Nikol a pracujem ako učiteľka angličtiny pre deti a dospelých už viac ako 8 rokov.

Mám vyštudované anglické bilingválne gymnázium a lektorstvo angličtiny na Masarykovej pedagogickej univerzite v Brne. Mam taktiež aj certifikát TEFL - učenie angličtiny a učenie angličtiny online, ktorý som absolvovala v Londýne.

Pracovala som ako lektorka angličtiny v Bratislave pre IH Bratislava a Brne pre MKM language school a English4All. Taktiež som pracovala v Anglicku 3 roky ako asistentka učiteľa na základnej a strednej škole.

Ponúkam DETSKÉ KURZY počas letných prázdnin!!
DETSKÉ KURZY- dĺžka hodiny 45min. Priemerná cena 7eur na hodinu.

INDIVIDUÁLNE HODINY- Cena za hodinu je 18eur-20eur /záleží od individuálnych potrieb/

SKUPINOVÉ HODINY - maximálny počet ludí v skupine je 5. Cena sa odvija od počtu žiakov v skupine. Priemerná cena za hodinu v skupinovom kurze je 8 eur za 60 min. /minimálny počet žiakov na otvorenie kurzu sú 3 žiaci/.

Úvodná hodina je zdarma a trvá 45min.

Budem sa na Vás tešiť :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Silvia J.

Silvia J.

1 odučená lekcia

Angličtina bola pre mňa strašiakom aj keď sa mi páčila. Práve keď som ju najviac potrebovala som zhodou náhod na základe inej práce stretla Nikol. V tom čase som už reagovala na pracovnú ponuku, ktorej podmienkou bola angličtina a bola som nesmierne rada, že na ňu "nebudem sama". Vďaka Nikol som tak išla na pohovor oveľa sebavedomejšia a s presvedčením, že všetko sa dá naučiť. Páčil sa mi jej interaktívny spôsob výučby a, že poznámky z hodiny spracúva priamo pred vašimi očami takže vy nemusíte strácať čas zapisovaním. Ďakujem jej ešte raz za odvahu a chuť do používania anglického jazyka. Silvia

Eduard B.

Eduard B.

1 odučená lekcia

Hodiny s Nikol navštevujem už viac než rok. Keď som začínal, moja angličtina bola ledva na úrovni B1, bol som začiatočník a v škole ma veľmi nebavila. Akonáhe som ale začal mať tieto hodiny, našiel som si k angličtine cestu. Hodiny sú uvoľnené, priateľské a dostanete toľko speakingu, koľko len chcete, čo v klasických rozvrhoch chýba. Teraz po tom čase už idem robiť C1 certifikát, čo by som bez Nikol nezvládol a už určite nie za takýto krátky čas.

Ľubomír B.

Ľubomír B.

1 odučená lekcia

Nikol doučuje angličtinu moju dcéru už dlhšiu dobu. Za ten čas urobila nesmierne pokroky v konverzácii, počúvaní aj písaní. Hodiny sú postavené na aktívnej spolupráci lektora a žiaka, nenútenou formou. Pre konverzáciu si volia tému podľa aktuálnej situácie tak, aby čo najlepšie využili potenciál dostupných informácií. Som veľmi spokojný s prístupom a výsledkami.

Nikola V.

Nikola V.

1 odučená lekcia

Hodiny angličtiny od Nikol využívam už pár mesiacov a sama na sebe vidím pokroky. Je skvelá ako lektorka, ale tak isto ako aj človek. Pristupuje ku mne individuálne v závislosti od mojich znalostí. Využíva skvelé materiály na doučovanie. V prípade, že niečomu nerozumie alebo mi ide niečo horšie v rámci hodiny sa mi to snaží vysvetliť. Som s Nikol veľmi spokojná.

Marek G.

Marek G.

Neoverená referencia

Dobry den, s Nikolet mame fantasticku skusenost. Dcerku vytiahla z velmi slabej urovne anglictiny az na taku uroven, ze uspesne spravila prijmacky na anglicke bilingualne gymnazium! A to vsetko len v priebehu niekolkych mesiacov. Vrelo odporucam!

Fotky a certifikáty