Mirka D.

Mirka D.

Odpovedá do 21 hodín, na 60% správ
60% 21 hod
Prijíma študentov

Mirka D.

Prijíma študentov

¿Español? ¡No hay problema!

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

¡Hola amigos! 🇪🇸 Hi guys!

Túžite sa naučiť španielčinu či angličtinu v pohodovej atmosfére? Volám sa Mirka a rada Vám lekcie ušijem na mieru.

⭐ Obsah lekcií závisí od toho, aké sú Vaše ciele, záľuby, kde budete španielčinu využívať, atď.
⭐ Vyučujem interaktívnou formou, pričom kladiem dôraz na ROZPRÁVANIE. Verím, že každý študent je individuálny, preto hodiny pripravím podľa Vašich preferencií. Na každej hodine kladiem dôraz na EFEKTIVITU a systematickosť.
⭐ Mám bohatú prax - aktívne doučujem 10 rokov.

🏷️ Koľko stoja lekcie?
⭐Prvá lekcia je nazáväzná. Prvá pol hodina ZADARMO.
⭐Ceny sa pohybujú v rozmedzí 12-14 eur, v závislosti od typu lekcie.

⭐Učím začiatočníkov i pokročilých, súkromne i vo firmách cez Skype. Či už máte záujem o príležitostné alebo pravidelné lekcie španielčiny a angličtiny, neváhajte ma kontaktovať.

V prípade akýchkoľvek otázok mi napíšte, rada odpoviem. 📩

PS: Naučiť sa španielčinu či angličtinu bude možno jedno z naj rozhodnutí vášho života.
A kedy urobiť ten prvý krok, ak nie dnes? Teším sa na vašu správu. 📩

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Deni M.

Deni M.

1 odučená lekcia

Mirka je veľmi milá, príjemná, trpezlivá a hlavne skvelá učiteľka. Vždy je na hodinu pripravená. Španielčinu sa učím s Mirkou viac ako 2 mesiace a vždy sa teším na hodinu. Ak vybrať učiteľa španielčiny tak jedine Mirka.

Odpoveď doučovatela:

Deni, s Tebou je radosť pracovať keďže si mimoriadne motivovaná a cieľavedomá. Ďakujem za pozitívnu recenziu a teším sa na ďalší progres v španielčine :)

Lukáš N.

Lukáš N.

1 odučená lekcia

Mirka je uplne uzasna.Nase hodiny su zabavne a profesionalne.Mirka je velmi flexibilna

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne Lukáš. Teším sa na ďalšie hodiny, aby si sa v Latinskej Amerike dohovoril bez problémov.

Matej Š.

Matej Š.

Neoverená referencia

Hodiny španielčiny sú s Mirkou veľmi príjemné, pohodové a hlavne kvalitné. Na každú hodinu sa budete tešiť a rozhodne vás to bude baviť. Mirka je veľmi príjemná, sympatická, trpezlivá a vždy pripravená na každú hodinu. Všetko podrobne vysvetlí a uistí sa, že tomu naozaj rozumiete. Hodiny sú vedené v uvoľnej atmosfére, bez akéhokoľvek stresu či napätia. Okrem kvalitnej hodiny dostanete kopec praktického materiálu, článkov a cvičení na precvičenie ale aj rozšírenie a obohatenie svojich vedomostí a slovnej zásoby. Tým pádom dostanete kompletný servis na tej najvyššej úrovni. Hodiny španielčiny s Mirkou ODPORÚČAM naozaj každému. Vyskúšajte a samy zistíte, že učenie sa jazyka môže byť veľmi príjemné a zábavné s rýchlim osobným napredovaním. Nech máte akékoľvek plány spojené so Španielskom, tu ste naozaj na správnom mieste. :)

Patrícia A.

Patrícia A.

Neoverená referencia

S Mirkou sa učím španielčinu už rok. Na hodinách je profesionálna, no nie je to ako v škole na hodine :D Výučba je interaktívna, zábavná, a hlavne prispôsobená mojim požiadavkam a časovým možnostiam. Veľké plus je, že mi pripravuje aj úlohy na precvičenie mimo hodiny. Vrelo odporúčam ;)

Lauri Z.

Lauri Z.

Neoverená referencia

Po prečítaní všetkých, len kladných, recenzií mi neostava nič iné len súhlasiť. Výučba, celkový prístup, spôsob komunikácie s Mirkou je jednoducho skvelý. Španielsky sa učím necelé 4 mesiace a pri Mirke to vôbec nie je taká španielská dedina, ako sa mi to zdalo,haha.😄 Po hodine mi je vždy všetko snad aj na prvýkrát jasné, a ak aj náhodou nie, vždy je ochotná sa k hociakej nejasnosti vrátiť. Zakaždým má všetko dopredu dôkladne pripravené, a to aj domáce ulohy, vďaka ktorým sa aj Mirka, aj ja utvrdíme, že to učivo bolo správne pochopené. Po tom krátkom čase cítim neskutočný posun z hodiny na hodinu, takze som veľmi rada, že som si vybrala práve Mirku a všetkými desiatimi ju odporúčam! 😊

Fotky a certifikáty