Matúš H.

Matúš H.

Odpovedá do 10 hodín, na 70% správ
70% 10 hod

Matúš H.

Objav v sebe hudbu - klavír

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

AKTUÁLNE NEDOUČUJEM. :)

Prosím o kontaktovanie najmä cez: skusobnamh(a)gmail.com ĎAKUJEM :)

Hudba je veľký dar, ktorý dokáže nájsť v sebe každý z nás - stačí tomu trochu dopomôcť. :)

Vždy si si túžil/a zahrať na klavíri (na gitare) svoje obľúbené pesničky a ešte k tomu si ich pri tom aj zaspievať? Objavovať hudbu a jej terapeutické a oddychové účinky? Zahrať si doma obľúbené ľudovky, zahrať si pri táboráku na gitare?
Alebo sa zdokonaliť v hre na klavíri a dokázať Bachovi, že jeho skladby nie sú až tak náročné?

Príď si hudobne oddýchnúť do skúšobne. Ber ma ako hudobného vodcu, ktorý ťa prevedie svetom hudby v krajine za ... skrátka stretneme sa v Skúšobni. :P

Môžeš sa tešiť na veľa hudby a individuálny prístup. Jednoducho sa príď porozprávať, zaspievať, zahrať... Dokonca si môžeš v skúšobni aj niečo vlastné nahrať - ale viac už neprezradím - príď Skúšobňu objavovať sama/sám. :)

PREČO to robím?
Po čiastočnom štúdiu hudobného odboru na pedagogickej fakulte som sa rozhodol založiť si svoj vlastný hudobný priestor, ktorý očarí každého, kto ho uvidí. Keďže s hudbou pracujem vo viacerých oblastiach - ako organista, klavirista v zboroch, klávesák v kapele a spevák - rád by som svoje skúsenosti začal odovzdávať. Dva roky som učil na súkromnej škole hru na klávesy (keyboard) a teraz som sa rozhodol pre prácu súkromného učiteľa, lebo hudba mi v živote veľmi pomohla a verím, že vie pomôcť každému z akéhokoľvek problému.

Hudba je to, čo dotvára atmosféru, to čo dokáže rozveseliť a roztancovať.

Príď a objavuj.

Matúš :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Magduš M.

Magduš M.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná a rada, že práve s Matúšom sa sa nám stretli cesty. :) S mojou nulovou skúsenosťou s klavírom a popletenými prstami má stále so mnou trpezlivosť :). Ako sám píše v skúšobni je naozaj príjemne a je to ten čas v týždni, kedy naberám energiu. Hudba+príjemné prostrenie+veľmi milý človek=to čo tvoja duša potrebuje. :) Všetkými 10 odporúčam :)

Fotky a certifikáty