Daniel J.

Daniel J.

Odpovedá do 18 hodín, na 50% správ
50% 18 hod

Daniel J.

Doučujem všetky humanitné a spoločensko-vedné predmety + angličtinu

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som študentom tretieho ročníka UK na filozofickej fakulte. Študejem učiteľstvo akademických predmetov - anglický jazyk a história. Kedže študejem učiteľstvo mám skúsenosti aj s psychológiou a pedagogikou. Okrem toho som absolvoval predmety z psychológie a sociológie. Viem doučiť široké spetkrum humatných/ spoločensko-vedných predmetov, plus anglický jazyk. Absolvoval som jeden rok štúdia v Dánsku kde som komunikoval takmer výhradne po anglicky. V rokoch 2015 a 2018 som leto strávil v USA. Som ústretový, spoločenský, priateľský. Mám rád prácu s ľudmi a rád im pomáham.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Eva D.

Eva D.

Neoverená referencia

Daniel veľmi pomohol môjmu synovi dosiahnuť lepšie výsledky v škole, aj pochopiť mnohé veci z gramatiky. Hodiny dopĺňa o hry v angličtine a aj celkove jeho spôsob doučovania môjho syna baví.

Jana P.

Jana P.

Neoverená referencia

Daniela odporúčame. Je flexibilný v čase dochadzania i v preberani aktuálnych tém, ktoré potrebujú deti prejsť v rámci školy. Deti ho majú rady a tešia sa jeho návštevu.

Eva B.

Eva B.

Neoverená referencia

s Dankom sme velmi spokojni a velmi nam ponaha s doucovanim nasho syna. Je sikovny a skromny chalan, ktory pomoze. Urcite ho radi budeme odporucat i inym.