Jana C.

Jana C.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Jana C.

Doučovanie anglického jazyka - Chrenová, Nitra aj Skype

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vysokoškolsky vzdelaná učiteľka anglického jazyka doučuje anglický jazyk. Pomoc s domácimi úlohami, konverzácia. Mala som už rôznych žiakov, aj mamičky na materskej, dôchodcov, profesorov z VŠ či žiakov základných a stredných škôl. Môžem mať aj online hodiny cez Skype. Cena za 45 minut 10 euro, cena za 60 minút 12 euro, cena za 90 minút 18 euro. Za žiakmi sa mi nedá dochádzať, lebo som maminou malého školáka a ťažko sa môžem od neho odtrhnúť. Bývam na Chrenovej - Max, Obi.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Lucia B.

Lucia B.

Neoverená referencia

Janka je skvelá doučovateľka, s veľmi profesionálnym prístupom. Na každú hodinu bola precízne pripravená, mala ju vopred premyslenú a naplánovanú s rôznymi aktivitami. Som veľmi spokojná a vrelo odporúčam!

Neya F.

Neya F.

Neoverená referencia

Janka sa mi venovala online, spolupráca na dialku mi z dovodu času a vzdialenosti vyhovuje naviac. Spolupracovala s nami pri predkladoch materiálov pre našu firmu, a súčastne sme využili možnost online výuky angličtiny či vedení počas úloh z angličtiny podla potreby. Janka bola vždy ochotná, časovo flexibilná takže sme sa vždy lahko dohodli. Janka je komunikatívna, priatelská a vie si získať pozornosť detí. Určite ju ďalším doporučujem.

Jana C.

Jana C.

Neoverená referencia

Zvolila som si veľmi dobre, Skype sa mi s Jankou osvedčil :-) Dostala som knihy, časová flexibilita a mohla som sa vždy spoľahnúť :-)

Ruženka S.

Ruženka S.

Neoverená referencia

Dobre som si zvolila. Pohoda ako s priatelkou.

Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Velmi dobra volba doucovatelky. Janka je velmi mila, trpezliva, ustretova. Vie sa prisposobit casu doucovania a taktiez po vzajomnej dohode cielu doucovania. Ucivo vie vysvetlit velmi dobre a zrozumitelne. Na hodinach je vzdy uvolnena atmosfera. Na anglictinu som sa prihlasila hlavne z dovodu opakovania gramatiky a strachu z konverzacie. Pomocou Janky tento strach postupne zomna opadaval. Preto som velmi spokojna s vyberom doucovatelky, s priebehom doucovania. Vrelo odporucam.