Nikola B.

Mgr. Nikola B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Nikola B.

Prijíma študentov

Kvalitné doučovanie slovenského a anglického jazyka; preklady; korektúry

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vitajte na mojom profile!

Ako absolventka prekladateľstva a tlmočníctva na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre (v kombinácii slovenský jazyk – anglický jazyk) a lektorka uvedenej dvojice jazykov v jazykovej škole ponúkam kvalitné vyučovanie i doučovanie slovenského a anglického jazyka pre všetky vekové kategórie a jazykové úrovne.

AKO DOUČUJEM?
Ku každému žiakov, študentovi, klientovi pristupujem individuálne, čiže podľa jeho osobných znalostí, požiadaviek a potrieb. Využívam nielen odborné, ale aj vlastné materiály, ktoré zostavujem tak, aby boli čo najefektívnejšie. Osobitný dôraz pritom kladiem na správnu výslovnosť, pravopis, gramatiku, štylistiku, konverzáciu a využiteľnosť nadobudnutých vedomostí v praxi.

Doučujem jednotlivcov, ale aj menšie skupiny; prezenčnou i online formou a do kontaktu prichádzam nielen s domácimi, ale aj zahraničnými študentmi, ktorých učím slovenský jazyk pre cudzincov.

ČO JE SAMOZREJMÉ?
kvalita; zodpovednosť; spoľahlivosť; trpezlivosť; precíznosť; cit pre jazyk; bohatá skúsenosť; časová flexibilita; príjemná a priateľská atmosféra; prijateľná cena

PREKLADATEĽSKÉ SLUŽBY:
Okrem vyučovania a doučovania jazykov však ponúkam i prekladateľské služby, a to či už preklady odborných alebo aj umeleckých textov v translačných smeroch SJ - AJ a AJ - SJ.

FORMÁLNE, JAZYKOVÉ A ŠTYLISTICKÉ KOREKTÚRY:
Bohaté skúsenosti mám i s formálnymi, jazykovými a štylistickými korektúrami seminárnych, bakalárskych, diplomových a akýchkoľvek iných prác, na ktorých si moji početní a stáli klienti cenia najmä to, že ich vždy posuniem na výrazne vyššiu úroveň.

V prípade záujmu ma teda neváhajte kontaktovať! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Svitlana K.

Svitlana K.

Neoverená referencia

Nikola doučovala ma slovenský jazyk pre cudzincov. Je úžasná, a naozaj vie co robí. Bola som veľmi spokojná s hodinami, ako so mnou komunikovala, informovala ma o hodinách. Všetko pobiehalo bez problémov. Vždy je skvelo pripravená žiadna otázka ju neprekvapí, je ochotná vysvetliť aj viackrát inou formou tak, aby to človek pochopil. Veľká vďaka. Môžem ju len odporúčať!

Monika T.

Monika T.

Neoverená referencia

Nika uci moju 11 rocnu dceru Miu. Mia je spokojna s pristupom a kamaratskou atmosferou. Komunikuju spolu, preberu ucivo a co Mia potrebuje doucit. Ako doucovatelku ju odporucame a verime ze ostane aj nadalej s nami. Dakujeme 💕

Katarína Š.

Katarína Š.

Neoverená referencia

Nika je veľmi ústretová, trpezlivá. Je vidieť, že ju jej práca baví. Nika mi dopomohla s mojími nedostatkami v slovenčine, hodiny prebiehali v príjemnej atmosfére. Komunikácia a planovanie bolo rýchle a flexibilné. Ďakujem, určite odporúčam 🍀.

Ľubka D.

Ľubka D.

Neoverená referencia

Nikolka doučuje môjho syna anglický jazyk. Aj vďaka nej je môj syn na tom oveľa lepšie,čo sa týka vedomostí,výslovnosti. Na pohľad je to anjelik,má veľmi dobré srdiečko,je trpezlivá. Keď poviem Ľubkovi,že o pár hodín má doučovanie, že sa treba pripraviť a pozrieť si,čo sa učili spolu naposledy...Radosť pozerať na svoje usmievavé dieťa, ktoré sa teší na hodinu. Ďakujeme.

Božena H.

Božena H.

Neoverená referencia

Môžeme Nikolku len odporučiť. Syna pripravila na koncoročný test zo sjl - opakovanie z celého polroka, v krátkom čase. Učivo podané veľmi zrozumiteľne. Flexibilná, ochotná, ústretová a super komunikácia. Za nás určite TOP! Odporúčame všetkým. V budúcom školskom roku určite naša voľba č.1. Ďakujeme za všetko Robko a mamina

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Nikola B.

Kedysi

Dobrý deň.Nevie niekto aký slovný druh je slovo kedysi ? Vopred ďakujem.

Nikola B.

preklad textu

Dobrý deň, Mohol by mi niekto preložil tento kúsok textu? Ďakujem pekne za pomoc.