Jakub L.

Jakub L.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Jakub L.

Prijíma študentov

Slovenský jazyk pre cudzincov | Словацкий язык для иностранцев

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Привет!

Меня зовут Якуб. Я словак, а также филолог и репетитор словацкого языка для иностранцев. На уроках использую сообственные материалы, которые создаю из опыта работы с моими студентами. Учу так, чтобы это было полезно в повседневной жизни на работе, в школе или в университете.

Bладею хорошим английским и русским, хорошо понимаю украинский, поэтому смогу объяснить материал. Опыт репетиторства у меня большой - около 5 лет. Кроме того, веду свою ютуб канал и инстаграм страницу по изучению словацкого языка: @slovakwithjakub

Если тебе нужно научиться словацкому, говорить легко, и чтобы занятия не были в тяжесть, то обязательно мне напиши! Учить людей и работать с ними мне в радость!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Branislav M.

Branislav M.

Neoverená referencia

S Jakubom spolupracujem cca 2 mesiace a moja španielčina sa lepší každou hodinou. Hodiny sú zaujímavé, veľa sa rozprávame a nevynechávame ani gramatiku, ktorá je dôležitá. Dokáže veci vysvetliť a o študenta sa zaujíma. Z mojej strany len pochvala a plánujem vo výuke s Jakubom pokračovať.

Pavol H.

Pavol H.

Neoverená referencia

Jakub je velmi sikovny. Dorazne sa na nase hodiny pripravoval, mal vzdy po ruke knihu, taktiez ulohy na doma. Vie studenta pochopit a pomoct mu dosiahnut ciel. Som spokojny za tento vyber a urcite budem s vyucbou spanielciny pokracovat :-).

Blogy (1)

Existuje trik na učenie sa jazykov?

Mnohokrát sme už videli nejednu zázračnú reklamu na rôznych webových stránkach:"S týmto špeciálnym trikom sa naučíte jazyk extrémne rýchlo!""Eva/Mária/Dedo mráz sa naučil anglicky za 5…