Imrich M. Overená identita

Imrich M.

Odpovedá do 11 hodín, na 80% správ
80% 11 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Imrich M.

Prijíma študentov

Flexibilný a spoľahlivý

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Mám rád neustále výzvy. Vo voľnom čase najradšej cestujem. Taktiež, aktívne cvičím a na poličke mám len knihy, ktoré som prečítal 😆 Idem si svoje, rád pomôžem ak viem.

Ponúkam: Preklady, Tlmočenie, Essaye, Copywriting, Doučovanie študentov a dospelých, Príprava na maturitu a Pracujúci v zahraničí.

🟢V zahraničí som pracoval pre viaceré globálne firmy v oblasti starostlivosť o zákazníka, preklad, tlmočníctvo, administratíva, predaj a online marketing (Business/Casual English/German/Danish).

🟢Študoval som Marketing and Management v Dánsku a Šport a zdravie v Prešove a Portugalsku.

🟢S anglickým a nemeckým jazykom som začal už na bilingválnom gymku počas čoho som absolvoval jazykové pobyty v Nemecku a Anglicku. V Dánsku som žil 5 rokov a skončil aj 3 ročnú školu Dánčiny viď certifikáty.

🟢Cudzie jazyky sú mi viac prirodzené, ako slovenčina a naučím ťa rozprávať ako, keby si tam žil, a preto ti dám najlepší štart v zahraničí. Momentálne cestujem po Európe a pracujem ako freelancer, a preto mám flexibilnú schedule. Určite ti vyhoviem s časom poprípade nájdeme kompromis.

🟢Učím cez 5 rokov. Prioritne študentov škôl od 2. stupňa a vyššie, nakoľko som bol dlhoročným študentom a fungoval som na rôznych akademických pôdach, preto mi je proces výučby dobre známy a viem sa lepšie vžiť do role učiteľa. Samozrejme mám aj dospelých a pracujúcich v zahraničí. Teším sa na všetky vekové skupiny a na naše spoločné úspechy.

🟢Pomôžem Vám rozšíriť slovnú zásobu, zjednoduším a vysvetlím gramatiku a naučím Vás komunikovať ako, keby ste žili v zahraničí. Vaším deťom pomôžem s domácimi úlohami a prípravou na nasledujúce hodiny v anglickom aj nemeckom jazyku ako, aj prípravy na maturitu.

🟢Ponúkam efektívne vyučovanie, keďže 3 cudzie jazyky som sa nenaučil vďaka talentu, ale efektivite výučby. Používam aj vlastné overené skriptá. Z vlastnej skúsenosti viem vyčleniť nepotrebné veci, dať overené typy a techniky, aby si v, čo najrýchlejšom čase zvládol cudzí jazyk. S každým klientom sme si splnili svoje stanovené ciele. Treba byť realistický a makať. Teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Imro.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Deleted-623f4b D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Imrich ma neuveriteľne veľa naučil. Ocenila som hlavne frázy aj z bežného života, ktoré v škole nie sme učení. Humorom hodiny samozrejme spríjemňoval a to za priateľskú cenu. Slovná zásoba sa mi vďaka nemu rozšírila a gramatika bola raz dva vysvetlená jednoduchým spôsobom.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Imrich M.

Domáca úloha- anglický jazyk zš

Dobrý večer, vedel by mi prosím niekto vyriešiť 2.cvičenie? Ďakujem .