Boris H.

Boris H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 30% správ
30% 1 hod

Boris H.

Výborný prístup za dobrú cenu

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte :) Volám sa Boris, momentálne študujem na inžinierskom štúdiu na Žilinskej univerzite.
Rozhodol som sa doučovať predmety z oblasti Ekonómie, keďže môj študijný odbor je zameraný práve na túto oblasť a celkovo sa tejto oblasti venujem už veľmi dlho. Vo svojom voľnom čase sa navyše venujem neustálemu zlepšovaniu mojich vedomostí a skúseností z Anglického jazyka, ktorému sa venujem už viac ako 10 rokov.
Ponúkam naozaj kvalitné doučovanie s ľudským a príjemným prístupom za dobrú cenu.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lucia H.

Lucia H.

Neoverená referencia

Angličtinu sa učím v škole už veľmi dlho. Ale systém výučby cudzieho jazyka v školách mi vôbec nevyhovuje. Preto som sa prednedávnom rozhodla začať chodiť na súkromné hodiny ku Borisovi. Jeho systém a prístup je veľmi vhodný. Gramatiku vie vysvetliť veľmi prakticky. Veľkú časť hodín venuje konverzáciám a navyše pozná aj množstvo užitočných fráz. Už po pár hodinách s ním cítim veľký posun, či už pri konverzáciách, ale aj pri pochopení gramatiky.

Martin C.

Martin C.

Neoverená referencia

Po pár stretnutiach s Borisom viem, že v ekonomickej oblasti je fakt doma. Vždy keď potrebujem vysvetliť nejaké učivo zo školy, môžem sa na neho obrátiť.Jeho doučovanie mi veľmi pomáha a spôsob vysvetlovania je veľmi príjemný a vhodný, pristupuje k vyučovaniu zodpovedne.

Fotky a certifikáty