Marián K.

Marián K.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Prijíma študentov

Marián K.

Prijíma študentov
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Hre na bicích nástrojoch sa venujem od deviatich rokov. Pôsobím ako aktívny hráč v rôznych zoskupeniach rôznych žánrov (od rocku po jazzovú muziku) a taktiež aj vyučujem hru na bicích nástrojoch na Základnej Umeleckej Škole. Učím od úplných základov až po náročnejšie veci. Ku každému žiakovi pristupujem individuálnym spôsobom pre dosiahnutie želaného smeru. Využívam moderné metódy učenia spojené so štandardnými overenými postupmi. K samotnému nástroju doučím aj hudobnú teóriu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

Vzdy sa mi pacila hra na bicie, tak som sa rozhodol na stare kolena ze to teda skusim, nasiel som kontakt na Mariana. Mozem povedat ze som bol milo prekvapeny. Vyzna sa kedze sam aj hraje v kapele. Velmi dobry pristup aj technika ucenia. Pod jeho vedenim aj ja sam na sebe vidim pokrok a to som si myslel ze mi to nikdy nepojde ani trochu nakolko je to tazky nastroj. Zacal som na zaciatku leta, uz mam par hodin za sebou a mozem Mariana odporucit vsetkymi desiatimi

Jan Z.

Jan Z.

Neoverená referencia

Marian doucuje mojho syna ktory je uplny zaciatocnik na bicie a uz v priebehu par tyzdnov dostal super zaklady. Ocenujem styl akym vyucba prebieha, priatelsky pristup k ziakovi, podklady na hodinu a sposob akym motivuje mojho syna aby doma trenoval a tesil sa na dalsiu hodinu. Predtym sme skusali aj hudobnu skolu ale neboli sme s nou spokojni a som rad ze sme presli na sukromne hodiny k Marianovi. Nie je nad individualny pristup, takze vrelo odporucam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marián K.

D dur

A posledná otázka. Máme napísať základné harmonické funkcie v D dur a pomenovať ich. Veľká vďaka.

Marián K.

Kvintakordy

Prosím Vás mohli by ste mi pomôcť ? Máme napísať tonický kvintakord a jeho obraty C dur