Martin S.

Martin S.

Odpovedá do 15 hodín, na 90% správ
90% 15 hod
Prijíma študentov

Martin S.

Prijíma študentov

“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world.”

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

English native speaker – language and communication coach with 12-year experience.
I train professionals in communication (business and casual), presentation skills and public speaking. I am also a Career and Life Coach. My work includes preparing for job interviews, language certificates, supporting teams and their leaders through constructive conversations, and teaching the language as a tool for self-improvement.

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Alexandra K.

Alexandra K.

Neoverená referencia

Ak hľadáte učiteľa, ktorého hodiny rozhodne nie sú nudné a zároveň vás skutočne veľa naučí, tak ste práve našli. Martin je skvelý učiteľ, pozorný, dôsledný, vždy dobre naladený, ale zároveň aj zaujímavý a rozhľadený človek. A práve v tom je to kúzlo, že aj komunikácia vás bude baviť. Áno, aj tých hanblivejších :) Martinovi pritom neujde jediná chyba, ale vždy na ňu dokáže veľmi taktne upozorniť. Mávame hodiny cez Skype, čo mne osobne popri práci a rodine vyhovuje hlavne časovo. Ak je vám slovné spojenie "tešiť sa na hodinu" cudzie, pri Martinovi už možno nebude :)

Jaroslav O.

Jaroslav O.

Neoverená referencia

Martina mozem len odporucit pre vsetkych, ktori to myslia so svojou anglictinou vazne a zodpovedne. Hodiny boli vzdy zaujimave, zabavne a nikdy sa nezmenili na klasicke nudne vyucovanie pri ktorom straca student pozornost ako v mnohych jazykovych skolach. Optimisticky naladeny, usmievavy a hlavne skvely ucitel anglictiny, taky je Martin.

Simona L.

Simona L.

Neoverená referencia

Martin is a perfect English teacher. I have been attending his lessons since March 2016. He recommended a lot of aids/tools to me in order to improve my English skills and showed me a new way of learning english. Based on my requirements, our lessons are focused on conversations. He is always prepared dutifully for his lessons and what is more, he is always willing to give me advice related to working or personal issues. If you would like to learn english in interesting and efficient way, you should choose Martin as a teacher :)

Gabika S.

Gabika S.

Neoverená referencia

I have some experience from previous language schools. From my opinion Martin is a perfect English teacher. He is full of positive energy and good mood. He thinks ahead. He is inspirative for his students. English lessons with Martin are entertaining and he tries to customize to needs of everyone individually. If you have a real interest to learn English I give you my recommendation :)

Gabriela B.

Gabriela B.

Neoverená referencia

Po niekoľkých rokoch na materskej dovolenke som cítila potrebu opäť sa dostať do formy s mojou angličtinou. Martin je človek, ktorý mi v tom veľmi pomohol. Po úvodnej hodine presne zhodnotil úroveň mojích znalostí a podľa toho prispôsobil ďalší priebeh lekcií. Počas našej už niekoľko mesačnej spolupráce sme prebrali mnoho tém, zdokonalila som si svoju slovnú zásobu a čo je najdôležitejšie, zlepšila som hlavne svoje konverzačné schopnosti. Martin je veľmi trpezlivý, zodpovedný, vždy všetko zrozumiteľne vysvetlí, veľmi flexibilne reaguje na potreby klienta (oblasť, ktorú je potrebné zdokonaliť). Po 1 – to – 1 stretnutiach sme prešli na skype lekcie, ktoré môžem vrelo odporučiť. Teraz môžem hrdo povedať, že Martin už patrí do okruhu mojich priateľov.

Fotky a certifikáty