Kvetoslava R.

Kvetoslava R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod

Kvetoslava R.

Učím a doučujem španielčinu, dobré výsledky hlavne v učení úplých začiatočníkov

Cena Od 16 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Viacročná prax, skúsenosti v oblasti zahraničného obchodu a sprevádzaní turistov.
Učím/doučujem cez skype, takze nie je podstatne odkiaľ si. Prvá hodina gratis -)
Kontaktujte na : ******** alebo mailom: *****@***

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Martin R.

Martin R.

Neoverená referencia

Kveta je výborná učiteľka, tým že vie viacero jazykov tak vie vysvetliť aj veci ktoré sú štrukturálne podobné s inými jazykmi. Tiež vidno že nie je klasická "školská" učiteľka ale skôr uvoľnená a pohodová. Učí zábavnou a zaujímavou formou a hodiny rozhodne nie sú nudné, no zároveň zostávajú náučnými. Dikes, Martin

Marika S.

Marika S.

Neoverená referencia

Hodiny s pani Kvetou vrelo odporúčam. Sú pútavé, zábavné, obohatené o využívanie aj iných zdrojov v španielskom jazyku, ako pesničky, rozprávky, čítanie zaujímavých textov a sprostredkovanie skúseností z ciest po španielsky hovoriacich krajinách. So španielčinou som začala vo vyššom veku a vďaka p. Kvetke dá sa povedať, že to zvládam a ako sa hovorí, stále ma to drží.

Katarína T.

Katarína T.

Neoverená referencia

Pani Kveta je ústretová lektorka, ktorá si svoje skvelé znalosti španielskeho jazyka udržuje a vylepšuje ďalšími kurzami. Teoretické znalosti navyše aktívne využíva ako turistická sprievodkyňa doma aj v zahraničí. Svoju vysokú úroveň "de la lengua española" si zvyšuje častými individuálnymi cestami do španielsky hovoriacich krajín v Európe a Latinskej Ameriky. S týmito skúsenosťami sa potom rada podelí aj so svojimi študentami.

Michaela S.

Michaela S.

Neoverená referencia

Španielčinu sa u p. Kvetky učím od úplných základov, kedy som nevedela povedať okrem ahoj a ďakujem vôbec nič no už po pár mesiacoch som videla pekné pokroky a výlety do španielsky hovoriacich krajín ma v tom len utvrdili. Hodiny sú zaujímavé, zábavné a doplnené skúsenosťami z jej častých ciest ako sprievodkyne.

Maria K.

Maria K.

Neoverená referencia

Vdaka p. Kvetke som ziskala velmi dobre zaklady spanielskeho jazyka, ktore dodnes vyuzivam a dalej rozsirujem.Hodiny s nou su zabavne a velmi poucne, vyuziva skusenosti aj z vlastnych cestovateskych zazitkov po spanielsky hovoriacich krajinach. Jej entuziazmus pre spanielcinu je nakazlivy :-).