Majka S.

Majka S.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Majka S.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny

Cena Od 20 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Anglickému jazyku sa venujem viac ako 20 rokov. Stal sa mojím koníčkom a je veľkou súčasťou mojej osobnosti. Zdokonalila som sa v ňom mojimi niekoľkoročnými pobytmi v zahraničí. K doučovaniu som sa dostala spontánne, keď ma začali oslovovať ľudia v mojom okolí so žiadosťou pomôcť im v tom, v čom sú trošku slabší. Každému sa venujem osobitne, pretože každý z nás je iný. Mojimi študentmi sú deti od 5 rokov a najstaršia študentka mala 68 rokov, zatiaľ. Mojou hlavnou skupinou sú začiatočníci a žiaci základných škôl.
Absolvovala som okrem iného kurzy na Univerzite v Žiline, mám Všeobecnú štátnicu z anglického jazyka. Vyštudovala som Vychovávateľstvo a učiteľstvo, Sociálnu pedagogiku a momentálne sa venujem štúdiu Manažmentu a poradenstva vo výchove a vzdelávaní mládeže a dospelých, aby som sa ešte viac zdokonalila v tom čo ma baví. Byť dobrým pedagógom, to podľa mňa nie je len o našich vedomostiach, ale vyžaduje si toho oveľa viac.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Majka S.

preklad textu

Dobrý deň, potrebovala by som preložiť tento kúsok text do slovenčiny. Chcem ho využiť v bakalárskej práce ale chcem si byť istá že text je preložený správne preto sa radšej spýtam tady. Ďakujem.