Andrej Ľ.

Andrej Ľ.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Andrej Ľ.

Prijíma študentov

Pohodové doučovanie v Bratislava za skvelú cenu: PC, Internet, Word, Excel, Powerpoint, Oulook, Photoshop

  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte všetci. Volám sa Andrej a som tu aby som vás naučil pracovať s počítačom rýchlejšie, efektívnejšie, s radosťou a bez zbytočného trápenia.

Ponúkam vám doučovanie všetkých programov z balíčka MS Office ako je MS Word, MS Excel, MS Outlook a MS PowerPoint. Garantujem zvládnutia práce s počítačom a internetom ako aj osvojenie si práce v grafickom programe Adobe Photoshop. Nezáleží na tom, či si začiatočník alebo pokročilý užívateľ. Z mojích hodín si vždy odnesieš maximum! Naučím Ťa všetko od základov až po pokročilé finty.

Potrebuješ pomôcť s prípravou na skúšku, pracovným pohovor, s prípravou na test alebo pomoc pri vypracovaní zadania z MS Word či MS Excel?

Premýšľaš ako správne prednastaviť parametre dokumentu WORD ? Alebo zápasíš s finálnou úpravou dokumentu tak aby texty a obrázky neskákali? Všetko dôležité si vždy podrobne vysvetlíme. A čo nadpisy, z ktorých chceme rýchlo a efektívne vytvoriť automatický obsah? Ako začať číslovať od tretej strany? Všetko si podrobne vysvetlíme a pre Teba to už nikdy nebude problém. Pripravuješ sa na pracovný pohovor a chceš mať pripravený príťažlivý životopis tak aby postúpil do úzkeho výberu? Všetko potrebné sa v programe MS Word naučíme.
Pomôžem pri vytváraní prezentácií v MS PowerPointe. Nikto nemá rád, keď obecenstvo po druhom „slajde“ zaspáva. Naučím Ťa vytvárať prezentácie tak aby boli príťažlivé a zároveň poslucháčom udržali pozornosť.

Kontingenčné tabuľky sú jednou s najkrajších nástrojov v MS Excel. Je ale potrebné ich správne vysvetliť. Ponúkam jasný a zreteľný výklad s množstvom príkladov nie len ich, ale aj ďalších dôležitých funkcií ako je VLOOKUP a nej podobné. Ukážem Ti tipy a triky ako si urýchliť prácu tak aby zostal čas ešte aj na zábavu.

Pedagogickej činnosti v oblasti IT sa aktívne venujem od r. 2014. Moje dlhoročné praktické skúsenosti som nadobudol ako univerzitný pedagóg, ale aj ako súkromný lektor. Môj profil lektora dopĺňa aj niekoľko získaných certifikátov z oblasti MS Office, MS Windows a bezpečnosť v IT. Aktuálne pracujem ako externý IT lektor pre viaceré vzdelávacie spoločnosti na Slovensku. Mám bohaté skúsenosti s vedením skupinových kurzov v rôznych súkromných spoločnostiach po Slovensku. Zároveň sa venujem aj individuálnym doučovaniam pri kávičke v príjemnej kaviarni alebo aj priamo u študenta doma.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Eduard H.

Eduard H.

Neoverená referencia

Vyborny pristup,ochota a tiez schopnost naucit.Maximalna spokojnost.

Eduard H.

Eduard H.

Neoverená referencia

Profesionalny a zaroven priatelsky pristup, velmi schopny vo vysvetlovani, dokaze naucit.

Juraj S.

Juraj S.

Neoverená referencia

Skvely pristup, ochota a mozes sa ho opytat to iste aj 1000 krat, vzdy sa k tomu vrati a vysvetli opat, opat a opat. Dakujem Andrej

Jana V.

Jana V.

Neoverená referencia

Andrej je velmi prijemny clovek s ktorym sa da podebatovat aj na ine temy ako je oblast IT. Velmi jasne a na dobrych prikladoch vysvetluje, pripadne nazorne ukaze na konkretnych prikladoch. Je flexibilny a osobne si myslim, ze aj cena je velmi prijatelna.

Fotky a certifikáty