Jana Z.

Jana Z.

Odpovedá do 32 hodín, na 100% správ
100% 32 hod

Jana Z.

Angličtina praktickou formou!

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň, ahoj!

volám sa Jana a aj napriek tomu, že s doučovaním angličtiny mám mnohoročné skúsenosti (začalo to tým, že som vyštudovala tlmočníctvo/prekladateľstvo), rovnako ako s rôznymi typmi študentov a ich motiváciou či potrebami učiť sa ju, stále ma veľmi baví ten pocit, že ju môžem naučiť niekoho iného.
Znalosť angličtiny je v dnešnej dobre takmer samozrejmosťou, a ani zďaleko to s jej naučením sa nemusí byť také strašné, presvedčiť sa môžete sami.

Angličtina vie zaujať a prinúti rozmýšľať.

Teším sa na vás!



Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ľubomír G.

Ľubomír G.

Neoverená referencia

Prispôsobuje svoju výučbu požiadavkám študenta. Sama vycíti oblasti, ktorým sa treba viac venovať. Ústretový priateľský prístup je samozrejmosťou. Veľmi trpezlivo a ochotne dokáže vysvetliť aj opätovne slabšie zvládnuté oblasti výučby. Je mojou prvou učiteľkou prostredníctvom skype a tak nemám s čím porovnávať, ale moje predstavy o priebehu výučby spĺňa takmer na 100 percent. Odporúčam.

Jakub Š.

Jakub Š.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam. Milý,priateľský prístup a hlavne flexibilita.Po dohode sa da nastaviť učebný plán, čo kto potrebuje v čom potrebuje zdokonaliť. Hodiny vam presne ušije na mieru. Po roku s touto slečnou možem potvrdiť že som urobil veľký pokrok hlavne pre mna v potrebnej slovnej zásobe a gramatike.