Pavol S.

Pavol S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 43% správ
43% 1 hod

Pavol S.

Angličtina, dejepis a psychológia priateľsky a neformálne

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj! Volám sa Pavol a možno som ten človek, ktorého hľadáš.
Mám 21 rokov a študujem psychológiu v Trnave. Angličtina je moja veľká kamoška a vnímam ju nie ako niečo navyše, ale ako základ. Rád diskutujem a aj pri doučovaní preferujem konverzácie, neboj sa mi však ozvať aj keď to nie je tvoja priorita. Zastávam názor, že jazyk sa človek naučí najlepšie tak, že ho bude používať a nebude sa ho báť, preto sa ťa budem snažiť viesť v tomto duchu.
Dejepis je skôr mojim koníčkom, maturoval som z neho, ale nevenujem sa mu profesionálne. Rád sa s tebou podelím o moje znalosti a pomôžem ti pochopiť jeho súvislosti, možno spolu dokonca prídeme na niečo nové.
Naša prvá hodina bude zdarma, trochu sa spoznáme, uvidíme, či si sadneme a zistíme, ako na tom si.
Neváhaj mi napísať!

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Karola K.

Karola K.

Neoverená referencia

Spokojnosť! Angličtina mi celkovo nerobí problém, ale zvykla som mať ťažkosti s konverzáciou, ale po pár hodinách konverzovania s Pavlom som nabrala odvahu a naučila sa vyjadriť myšlienky v cudzom jazyku aj nahlas. Vždy bol na hodinu pripravený, dohodli sme si dopredu tému, čo bolo dobré aj pre mňa, lebo som sa tiež mohla pripraviť. Cítila som sa príjemne a určite odporúčam každému, kto hľadá priateľsky prístup.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Pavol S.

preklad textu

Môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. As an essential genre for the understanding of narrative in digital games, adventure games are a referent through video game history. They should not be judged by their faults and weaknesses, but by their achievements. Random puzzles, weak writing, and arbitrary…