Michal S.

Michal S.

Odpovedá do 48 hodín, na 44% správ
44% 48 hod+
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Michal S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Vytváranie skladieb v hudobnom softvéri - Digitálne komponovanie

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ak hľadáte niekoho, kto vás naučí vytváriť hudobné skladby v prostredí hudobného softvéru, ste na správnom mieste. Digitálne Komponovanie je totiž pre každého!

Pedagogickej činnosti sa venujem už deväť rokov a momentálne pôsobím ako učiteľ bicích nástrojov a digitálneho komponovania na základnej umeleckej škole Exnárova v Bratislave a súkromnej základnej umeleckej škole Artimo v Malinove.

Pri vytváraní skladieb v hudobnom softvéri sa naučíme, ako sa orientovať v jednotlivých hudobných žánroch, odkiaľ čerpať potrebné hudobné vzorky pre vytvorenie skladby, základnú stavbu skladby v zložení: rytmus, riff a harmónia, bassová gitara, ear candys a vocal hook, výstavba skladby a ošetrenie skladby pre jej následnú distribúciu a iné.

Digitálne komponovanie je vhodné kombinovať aj spolu so štúdiom hry na nástroji, kedy si žiak vie svoj daný nástroj nahrať priamo do ním vytvorenej skladby. Tento spôsob je možné využiť popri výuke hry na všetkých hudobných nástrojoch. So svojimi žiakmi zatiaľ využívame živé nahrávanie rytmu na bicích nástrojoch a klavírneho riffu / akordického sprievodu na pripojenom keyboarde.

Tak isto a plnohodnotne vyučujem aj hru na bicích nástrojoch a hru na klavíri a keyboarde. Ak sa vám digitálne komponovanie pozdáva, neváhajte ma kontaktovať.







Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na skúšobnej lekcii si ukážeme jednoduchý vhľad do výrobného procesu skladby v prostredí hudobného softvéru.

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Fotky a certifikáty