Silvia P.

Silvia P.

Odpovedá do 9 hodín, na 50% správ
50% 9 hod

Silvia P.

Uč sa so mnou zábavne a rýchlo 🙂

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou UKF v Nitre, kde som študovala učiteľstvo anglického jazyka. Angličtina bola odjakživa mojou vášňou, preto sa rada podelím o svoje vedomosti.

Moje vedomosti som začala aplikovať už v prvom ročníku vysokoškolského štúdia a odvtedy zbieram skúsenosti vo vyučovaní anglického jazyka. Pracovala som s deťmi od 5 rokov, cez študentov základných, stredných a vysokých škôl, rovnako ako aj s dospelými, kde sme sa zameriavali najmä na obchodnú angličtinu. Doučujem všetky úrovne od začiatočníkov cez pokročilých.

Mojím cieľom je predovšetkým naučiť angličtinu tak, aby ho môj študent vedel využiť vo svete a v každodennej komunikácii. Mojou prioritou je učiť interaktívne a čo najzábavnejším spôsobom,dbať na požiadavky študenta a sústrediť sa na témy, o ktoré sa študent zaujíma, s cieľom osviežiť výučbu. Na hodinách angličtiny dbám na správnu výslovnosť a taktiež na komunikáciu, ale samozrejme rada pomôžem aj pri domácich úlohách alebo v zlepšení priemeru v škole.
Rada doučím študentov základných aj stredných škôl, rovnako aj dospelých, a každého, kto má záujem naučiť sa zaujímavosti o jazyku, ktoré sa bežne nevyučujú. :)

Rada prijímam výzvy, takže neexistuje nič, čo by sme spolu nezvládli.
Teším sa ! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

Sme veľmi spokojný so Silviou, skvelý pohotový prístup, flexibilita a vysoke nasadenie akym sa venuje synovi sa ukazalo v znamkach a hodnoteni z AJ. Je skvela vo vysvetľovaní, syn ju dokaze ihneď pochopiť a naučené dokaze aj aplikovať. Vždy ked bolo treba, ochotne prišla a urobila aj nemožné, najmä keď bola pisomka na ďalší deň, syna vedela pripraviť na 120%

Deleted-15ceef D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Silvia je výborná doučovateľka vysvetlila mi cvičenia a má skvelý prístup k žiakom. Veľmi mi pomohla s angličtinou. Odporúčam ju aj ostatným študentom🙂🙂

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky