Lucia K.

Lucia K.

Odpovedá do 4 hodín, na 80% správ
80% 4 hod
Prijíma študentov

Lucia K.

Prijíma študentov

Efektívna výučba nemeckého jazyka :)

Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte:), doučujem nemecký jazyk na začiatočníckej, mierne pokročilej a pokročilej úrovni. Koncentrujem sa na predovšetkým maturitné témy, gramatiku, konverzácie na rôzne témy a situácie, ktoré môžu nastať, pripravím na prácu v zahraničí - opatrovateľky, zdravotné sestry a ktokoľvek kto má chuť a potrebuje si vylepšiť nemecký jazyk a prestať sa báť komunikovať.
Doučujem rôzne vekové kategorie, moja najmladšia žiačka mala 5 rokov, najstaršia 60 :)
Individuálne vás pripravím na porady v nemčine, školenia alebo zahraničné cesty.
Taktiež ponúkam preklady z NJ a do NJ.
Teším sa na každého z Vás, neváhajte ma kontaktovať!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Petra G.

Petra G.

Neoverená referencia

Lucka je super doučovateľka, milá, časovo flexibilná, každú hodinu mala vždy perfektne pripravenú. Vďaka mnohým širokozameraným témam som si pri nej pekne rozšírila slovnú zásobu a zlepšila gramatické nedostatky. Určite vrelo odporúčam, doučovanie s ňou má efekt ;)))

Radovan P.

Radovan P.

Neoverená referencia

S Luckou spolupracujem už takmer rok, odkedy som dostal prácu v Rakúsku. Začínal som ako začiatočník, ktorý nedokázal poskladať nemecky ani vetu a dnes sa už bavím s kolegami bez strachu nemecky. Naviac hodiny s ňou sú veľmi príjemné a vždy sa vieme časovo zosúladiť. Škoda len, že sa odsťahovala do Bystrice takže momentálne komunikujeme hlavne cez skype alebo telefón. Aj touto cestou by som Ti chcel poďakovať Lucka (oder frau Lehrerin :P). Gut gemacht! Wir gehen noch weiter ;)

Gabriela E.

Gabriela E.

Neoverená referencia

Lucka ma pripravovala na pohovor v Rakúsku a tiež na prácu v zdravotníctve. Keď som k nej prišla som toho naozaj veľa nevedela no pri jej hodinách som veľmi rýchlo napredovala. Úplne super ma pripravila za celkom krátku dobu. Vrelo ju odporúčam, je šikovná,flexibilná , ústretová a čas s nemčinou pri nej strasne rýchlo ubehne. Lekcie sú plné pozitívnej energie a veci ktoré neviete sú ľahšie zapamätatelné. Lucka je lektorka s ktorou Vás nemčina bude určite baviť :)

Alena H.

Alena H.

Neoverená referencia

Konecne som nasla ucitelku s ktorou naozaj napredujem. Je velmi mila, ustretova a vzdy pripravena na kazdnu nasu hodinu. Lucku vrelo odporucam.

Danka S.

Danka S.

Neoverená referencia

Lucka je výnimočná doučovateľka, na každú hodinu perfektne pripravená, so zaujímavými temámi a s ľahkosťou dokáže naučiť gramatiku aj zlepšiť komunikáciu. Až pri nej som sa konečne prestala báť rozprávať nemecky, hodiny prebiehajú vo veľmi príjemnej atmosfére. Oceňujem tiež vysokú časovú flexibilitu, že sa dá u nej dohodnúť na ráno poobedie aj večer. Kedže aj ja som jazyková lektorka, bývam na kvalitu vlastného vzdelávania dosť náročná a Lucku môžem všetkým čo si chcú zlepšiť nemčinu len odporúčiť :-)