Izabella V.

Izabella V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Izabella V.

Prijíma študentov

Angličtina: doučovanie a konverzácia

  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som absolventka strednej školy, v angličtine som zmaturovala na B2 na výbornú. (4 roky dozadu) Ovládam anj slovom a písmom. Plynule konverzujem v angličtine s ľuďmi po celom svete. Doučujem za 10€ za hodinu, som dostupná od 14:00 do 20:00 každý deň, doučujem iba u mňa doma v Senci kde sa venujem roleplay-u, konverzácii, gramatike, pomáham s úlohami keď treba a tiež zdokonaleniu angličtiny alebo prípravám na maturitu. Napíšte mi a odpíšem čo najskôr. Momentálne doučujem 10 ľudí takže si to musíme načasovať aby nám to všetkým sedelo.. Snažím sa učiť angličtinu zábavným a jednoducho zapamätateľným spôsob. Hodiny u mňa väčšinou trvajú 60 minút ale ak vám vyhovuje 45 tak môže byť aj tak (cena sa ale nemení)

Celé číslo sa sem nedá vložiť ale môžete ma kontaktovať na:
0. 9. 4. 8. 1. 2. 1. 7. 1. 6

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Sandra G.

Sandra G.

Neoverená referencia

Izabellu určite odporúčam. Je veľmi príjemná, vie všetko pekne vysvetlit. Robíme rôzne rozhovory v angličtine, keď mám s niečím problém v škole pekne mi to vysvetli a prejdeme si to pekne všetko od začiatku. Nebojím sa pri nej rozpravat a viem sa pri nej uvoľniť. Určite odporúčam, veľmi dobrá skúsenosť a určite ju plánujem navštevovať aj naďalej:)

Marianna F.

Marianna F.

Neoverená referencia

Izabellu odporúčam , môj syn je spokojný, chodí tam už 3 mesiac a vidím zlepšenie v angličtine. Určite budeme v doučovaní pokračovať.

Peter S.

Peter S.

Neoverená referencia

Doucovatelka doucuje mojho syna a musim povedat ze uz po par hodinách si zlepsil aj znamky v skole nakolko mu to vie vysvetliť syn je spokojny vrelo odporucam