Janka M.

Janka M.

Odpovedá do 3 hodín, na 30% správ
30% 3 hod

Janka M.

English is FUN :-)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ak ti už nestačí translator, považuješ sa za "večného začiatočníka" alebo sa chceš ľahko a zábavne naučiť anglicky, som tu pre Teba !
Vyučujem anglický jazyk už 17 rokov, detičky od 3 rokov, teenagerov, maturantov a dospelých (všeobecná aj business). Som držiteľkou FCE a CPE Cambridge certifikátu na úrovni C2. Zároveň som zložila štátnu skúšku v obore jazyk anglický. Rovnako som certifikovaný Montessori lektor. Pripravím na pracovný pohovor , skúšky a medzinárodné certifikáty, osobne alebo aj ONLINE formou. Výučbe sa venujem maximum svojho času a veľmi rada stretávam nových ľudí, ktorým môžem pomôcť a odovzdať svoje vedomosti. :-)



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Michaela B.

Michaela B.

Neoverená referencia

Janka je super učiteľka chodím tam 2krát do týždňa a hodina je veľmi zaujímavá a vie naučiť. Môžem len odporúčať . Maximálna spokojnosť. Michaela 14.4.2018

Nora T.

Nora T.

Neoverená referencia

Dcéra je maximálne spokojná, na hodiny sa teší, na medzinárodnej súťaži Englishstar dosiahla aj vďaka hodinám s p. Vaškovou 100%. Odporúčame

Peter R.

Peter R.

Neoverená referencia

Milá, ústretová a venuje študentovi maximum. Výborne vysvetľuje. Komunikácia na vysokej úrovni a venuje veľké úsilie o naplnenie požiadaviek študentov. Osobne som veľmi spokojný. Odporúčam.

Daniela V.

Daniela V.

Neoverená referencia

Vyborna ucitelka, ktora jednoducho a zrozumitelne vysvetli co treba. Hodina je vzdy zaujimava a utecie velmi rychlo :) urcite vrele odporucam.

Martina S.

Martina S.

Neoverená referencia

Človek, ktorý má srdce na mieste pre svoju prácu, profesiu, povolanie či záľubu. Ľudský prístup, dôslednosť, veľmi dobrá príprava aj vysvetľovanie učiva, vie pochopiť, poradiť aj pomôcť. Jedna z malého počtu učiteľov, ktorá vždy prejavuje veľkú snahu fakt aj niečo naučiť. Ďakujem za vynikajúce hodiny angličtiny. Určite odporúčam.

Fotky a certifikáty