Liskova L.

Liskova L.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Liskova L.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Profesionálna angličtina: individuálne/lacno vo dvojiciach. Student´s Centred Approach

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň, som učiteľka (Univ.Komenského - odb. ANJ, pobyt v USA, nominácia na cenu Learn & Lead Awards 2021 v kategórii učiteľ), učím všeobecnú aj špecializovanú ANJ (účovnú, technickú, telefonickú...) s praxou v škôlkach, školách (napr. súkromná Montessori škola) až po dospelých vo firmách. Hodiny sú ladené podľa potrieb študentov, najmä na rozvíjanie konverzačných schopností. Ponúkam individuálne hodiny, hodiny vo dvojiciach za polovičnú cenu (často viem nájsť študetovi partnera rovnakej úrovne) a lacné hodiny v malých skupinkách.

Vo výučbe sa mi najviac osvedčili nasledovné metódy:
Learner-Centred Approach: Prístup zameraný na študenta - podpora komunikačných schopností.
Cognitive Approach: Kognitívny prístup - študent pomocou učiteľa sám prichádza na pravidlá fungovania jazyka, nie je potrebné následné memorovanie.
NLP technika: Neurolingvistické programovanie - psychologický prístup na odbúranie blokov, zvýšenie sebaistoty študenta pri rozprávaní v cudzom jazyku.

Učím osobne aj online, teda cez Skype, Zoom a i. Na konci hodiny študent vždy dostane mailom poznámky z preberaného učiva.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia je zadarmo, bez povinnosti nadväzovať vo výučbe. Je to zoznamovacia konverzácia, kde si študent overí, či mu sadne učiteľ a učiteľ mu povie čo-to o jeho zručnostiach v angličtine, leveli, prípadne na čo sa treba neskôr pri výučbe zamerať.

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Peter S.

Peter S.

Neoverená referencia

Odporúčam p. Liškovú, je to kvalitná učiteľka, ktorá vie čo robí. Peter

Adriana H.

Adriana H.

Neoverená referencia

Odporúčam pani učiteľku Liškovú. Učí rýchlo a efektívne, za tých pár hodín čo som u nej mala som sa naučila bez stresu rozprávať po anglicky.

Jozef J.

Jozef J.

Neoverená referencia

Dakujem za doucovanie AJ, vrele odporucam p, Luciu Liskovu, miera schopnosti komunikacie sa mi vyrazne zvysila. slovna zasoba sa obohatila aj o odborne vyrazy.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky