Katarina T.

Katarina T.

Odpovedá do 7 hodín, na 50% správ
50% 7 hod
Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Katarína,
Od roku 2013 žijem v Anglicku. Pracovala som v rôznych regiónoch Spojeného Kráľovstva, Walesu a Škótska. Okrem miestnych akcentov, poznám aj kultúru rôznych regiónov UK. V roku 2017 som si spravila TEFL kurz výuky angličtiny v Londýne. S učením som začala v roku 2018.
Učila som pre jazykovú školu Bridge pre firmy sídliace v Bratislave.
Učila som tiež súkromne u seba doma. Mám skúsenosť s konverzáciami s mierne pokročilými a pokročilými študentami (právnická angličtina, marketing, business) ale aj s budovaním a revíziou základov angličtiny.
Na hodinách sa snažím venovať rovnocenne pozornosť gramatike, výslovnosti a samostatnosti a sebavedomí v hovorení a hodiny sú prispôsobené konkrétnym potrebám študenta. Pracujeme s rôznymi materiálmi, ktoré dodám.

Momentálne žijem v Brightone v Anglicku a viem ponúknuť jednu alebo dve hodiny do týždňa online. Medzi hodinami študent vypracúva buď gramatické cvičenie,píše krátky text, prípadne si pozrie plagát, ktorý pošlem. Mám skúsenosť tiež s prekladmi textov.
Po pandémii, sú možné face to face hodiny vo Svätom Jure, prípadne som ochotná docestovať za študentom/kou do Rače a Pezinka.

Cena za 60 minutovú vyučovaciu hodinu je 15 eur ak to nejde cez Vášho zamestnávateľa. Prvá 20 minutová hodina, po ktorej sa rozhodnete či chcete pokračovať, je zdarma,
V prípade, že trpíte finančnými ťažkosťami ale máte skutočný záujem sa učiť, nemalo by byť u mňa prekážkou, kľudne mi napíšte.
Preferujem teenegerov a dospelých. Mám síce skúsenosť s deťmi, ale v takom prípade je ideálna skupinka a nie individuálne hodiny.

Ozvite sa prosím iba v prípade, že máte skutočný záujem sa učiť a v tom prípade si možme dohodnúť 20 minutový free online rozhovor.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Monika B.

Monika B.

Neoverená referencia

Katarina je skvela ucitelka, vzdy pripravena na hodinu, syn urobil vyrazny pokrok.

Petra Ž.

Petra Ž.

Neoverená referencia

Katka je úžasný kvalifikovaný pedagóg. Na jej hodiny chodím rada, vždy mi dokáže pomôcť, či už s gramatikou alebo konverzáciou. Vždy vyhľadá správne gramatické cvičenia, ktoré mi pomáhajú napredovať v angličtine. Konverzačné témy mi pomáhajú obohatiť moju slovnú zásobu v úrovni B2. Je ochotná mi pomôcť a usmerniť ma aj v písaní esejí. Katku vrelo všetkých odporúčam.:)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (8)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarina T.

ANJ

Dobrý deň, doplnil som úlohu správne? Ďakujem. 1. They still ___have not delivered___(deliver) the goods! 2. We ___painted___ the door when a bird ___hit the window. (paint/hit) 3. How long ____have you been learning___ English? (learn) 4. He ___ thinks__ he is very handsome. (think) 5. The…

Katarina T.

Domáca úloha- anglicky jazyk

Dobrý večer, vedel by mi niekto pomôcť s touto úlohou prosím? Ku otázkam je aj súvisiaci text. Ďakujem

Katarina T.

preklad textu

Dobrý deň. Môžem poprosiť o pomoc s prekladom? Ďakujem.

Katarina T.

Who's or Whose

Prosím skontrolujete ci to mam dobre? Ďakujem.

Katarina T.

prosím veľmi pekne pomosť z ulohou

Chcem aby mi niekto pomohol z du z anj prosím.