Vanda T.

Vanda T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod

Vanda T.

PRVA HODINA ZDARMA :)Business English from a Slovak/Canadian business woman with 20 years of HR management experience

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ponúkam Vám pomoc pri zdokonaľovaní Vašej angličtiny na základe mojej vyše 20 ročnej úspešnej kariéry v oblasti manažmentu ľudských zdrojov a tiež
v oblasti obchodu v nadnárodných spoločnostiach v Kanade.

Pomôžem Vám vyladiť Vašu angličtinu tak, aby ste dokázali komunikovať naozaj efektívne vo svete businessu , profesionálneho prostredia alebo v manažérskych pozíciách.

Viem Vás pripraviť na pracovný pohovor tak že dostanete ponuku na konci procesu intervii a zdokonaliť Vás životopis tak, aby si Vás zamestnávatelia pozývali na intervia.

Pred 6 rokmi som sa vrátila po 20 rokov pobytu v Kanade na Sk a začala som učiť cez jazykovú školu a neskôr cez vlastnú živnosť vo firmách, v menších skupinkách a tiež 1 na 1, a zároveň som pracovala v oblasti manažmentu ľudských zdrojov na Slovensku.

Momentálne sa chcem už na plno venovať len výučbe angličtiny, lebo som si uvedomila, aj cez výsledky a reakcie svojich študentov, že výučba angličtiny ma veľmi napĺňa, a že mám 'real passion for teaching English'.

Moji študenti sú nadšení, lebo dokážem vycibriť ich komunikáciu do naozaj sofistikovaného 'world of Business English' a ponúkam business communication na najvyššej úrovni. Ako sa skutočne efektívne komunikuje v " úspešných business kruhoch" sa da pochopiť buď cez roky strávené a odpracované v týchto kruhoch, alebo sa to dá ešte priamo sprostredkovať záujemcovi o takúto "level" cez zapáleného a dôsledného doučovateľa. Zabehnuté business frázy sa ťažko učia z kníh, business komunikácia sa tiež rýchlo vyvíja a mení podľa trendov, novej technológie, a ako sa celkovo svet vyvíja, takže doučovateľ by mal tiež byt stále v kontakte s English speaking business svetom počas doučovania študentov.

Väčšinou nepoužívam pri doučovaní knihy, jedine ak je to požiadavka klienta. Ideme radšej presne na mieru šite klientovi a odrážame sa od bodu, kde sa práve klient nachádza vo svojich communications skills. Postupne odhaľujeme nove, sofistikovanejšie formy komunikácie, až sa dostaneme do úrovne bežnej komunikácie niekde v Severnej Amerike, a áno, často sa študent naučí aj to, čo sa v bežnej jazykovej škole nikdy neučil a v žiadnej knihe nečítal, lebo aj Angličtina, ta ozaj používaná v business prostredí, je už často zjednodušená, a žiadna kniha Vám toto neprezradí :)

Poďme si to spolu vyskúšať.

Moji typickí študenti sú:
- manažéri na rôznych úrovniach
- obchodníci
- riaditelia firiem
- zamestnanci v rôznych odvetviach
- ľudia, čo často cestujú alebo majú partnerské/sesterské firmy v zahraničí

Spoločnosti kde som vyučovala:
- Slovenské Kúpele Piešťany
- Mestský národný výbor Piešťany
- Siemens Slovensko, Piešťany
- Onsemi Conductor Piešťany
- Freudenberg Potvorice
- Plantex Vesele
- HB Steel Trebatice

P.S. ďalšie aktuálne referencie k dispozícii na vyžiadanie

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Annamária H.

Annamária H.

Neoverená referencia

Vanda je super teacher,konverzacia s nou je jedinecna a neporovnatelna s inymi ucitelmi... Vacsinou spolu konverzujeme na temu, ktora nie je vobec pripravena, ked spravim chybu, opravima tak, ze mi to vysvetli ako je to spravne a opakujeme,pokym to nepochopim... je to super,je velmi dosledna ajpri vyvetlovani, co ini ucitelia zanedbavaju... na kazdu hodinu s Vandou sa tesim,ze sa zas nieco nove naucim a hlavne sa nebojim tvorit vety,ktore zo mna doslova vytiahne...🥰

Fotky a certifikáty