Diana D.

Diana D.

Diana D.

Doučovanie angličtiny v PB a okolí!

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Dobrý deň, moje meno je Diana. Mám 22 rokov a som študentkou Filozofickej fakulty UMB v Banskej Bystrici. Študujem učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry v kombinácii. Tento rok si odnesiem bakalársky titul z vyššie uvedenej dvojkombinácie.
Zložila som štátnu skúšku z anglického jazyka na úrovni C1-C2. Angličtinu som využila pri cestovaní v zahraničí. Mám skúsenosť lektorovania v anglickom jazyku na Oravskom hrade. Tlmočila som pre RTVS. S doučovaním mám predchádzajúce skúsenosti. Môj čas je flexibilný a dokážem sa prispôsobiť Vaším potrebám.
Dokážem pomôcť študentom základných škôl s preberaným učivom, študentom stredných škôl s prípravami na ústnu či písomnú maturitnú skúšku, alebo aj starším, čo majú záujem si zlepšiť svoje komunikačné zručnosti alebo gramatiku.
Nerobí mi problém aj doučovanie cez Skype, Zoom, Teams, prípadne inú sociálnu sieť alebo cestovať do okolia PB, ak to teda dovolí momentálna situácia. Na cene za hodinu by som sa s Vami dohodla osobne. Budem rada za každú Vašu ponuku a teším sa na prácu s Vami!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min