Mária B.

Mária B.

Odpovedá do 23 hodín, na 20% správ
20% 23 hod
Prijíma študentov

Mária B.

Prijíma študentov

Profesionálne doučovanie s licenciou angličtina nemčina slovenčina

  • Doučuje aj online
  • Od  19 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 19 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj ! Som profesionálna doučovateľka s licenciou a 16 ročnými skúsenosťami s doučovaním, či už súkromne ako aj v jazykových školách a firmách. Aktuálne ponukam doučovanie cez Skype, doučujem aj dvojice resp. skupinky. Venujem sa aj prekladatelstvu už 11 rokov. Doučujem aj cudzincov slovenský jazyk. Uprednostňujem individuálny prístup ku každému študentovi:) Mám skúsenosti s deťmi od predškolského veku až po dospelých dokonca dôchodcov. Teším sa na naše spoločné hodiny :)

Nemecký a anglický jazyk som sa od malička učila práve prostredníctvom doučovaní, ktoré dnes ponúkam sama :)
Z oboch jazykov disponujem vysokoškolským diplomom, na vyučovanie mám certifikát a svoju jazykovú úroveň si udržiavam cestovaním a častou komunikáciou s cudzincami.
Tak isto ponúkam aj vlastné učebné materiály v rôznych jazykoch a prevedeniach.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

19 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Dominika K.

Dominika K.

Neoverená referencia

Spokojnost, hodina ubehne ani neviem ako. Perfekný prístup, trpezlivosť, ochota vysvetliť danú tému. Odporucam.

Natália P.

Natália P.

Neoverená referencia

Marry má skvelý prístup, stále sa prispôsobí danej situácii, je veľmi flexibilná, časovo vždy ochotná vyjsť v ústrety. Doučuje ma angličtinu a nemčinu - na hodiny je stále dôkladne pripravená, hodiny sú zaujímavé, stále preberáme niečo iné, na opakovaní si dáva veľmi záležať :) S jej prístupom a celkovým štýlom doučovania som veľmi spokojná a môžem ju len odporučiť :)

Katarína M.

Katarína M.

Neoverená referencia

Máriu K. môžem všetkým len doporučiť. Perfektný prístup. Veselá, vždy vysmiata, vysvetlí všetko aj x krát, keď nerozumiem napr. gramatike. Vždy je pripravená na hodiny. Vie zodpovedať na všetky otázky. Doučuvola ma nemčinu, kde mi veľmi pomohla a aj angličtinu. Posunula som jej kontakt pár mojim kamarátom a všetci mi len ďakovali, pretože sa im prístup doučovania Marii K. veľmi páči. Som veľmi spokojná.

Anna B.

Anna B.

Neoverená referencia

Super prístup, časová flexibilita, otvorenosť, pomohla mi pri príprave na goethe zertifikat úroveň B2, Máriu K. môžem len doporučiť. Vždy bola pripravená na hodinu a pod jej vedením som sa posunula ďalej.

Fotky a certifikáty