Maarten D.

Maarten D.

Odpovedá do 28 hodín, na 100% správ
100% 28 hod
Prijíma študentov

Maarten D.

Prijíma študentov

Fast and effective private tutoring of english, dutch and mathematics (in english)

Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

!!!ONLY IN ENGLISH!!!

ENGLISH:
I am 20 years old and I currently study my 3rd year of mathematics in English at the University of Groningen. I amfrom the Netherlands, I am a native Dutch speaker.
I am fluent in English, level C1/C2, I use it everyday in school and with my friends. Since I can't speak (much) Slovak, with me you will learn English fast and effectively, since all the communication will be in English.
Right now I study as a high school teacher of mathematics, so I already have a lot of practice with teaching high school and primary school level of maths. I tutor through Skype, since I am living in the Netherlands.

SLOVENSKY:
Mám 20 rokov a momentálne študujem tretí rok matematiku (v anglickom jazyku) na Univerzite v Groningene. Pochádzam z Holandska, čiže samozrejme hovorím plynulo Holandsky.
Angličtinu používam každodenne v škole a s priateľmi, mám level C1/C2 a veľa skúseností. Keďže nehovorím veľmi po Slovensky (tento preklad som si samozrejme nenapísal sám :D ), so mnou sa naučíte angličtinu rýchlo a efektívne, keďže nebudete mať možnosť sa dorozumieť po Slovensky. A to je najlepšia cesta, ako sa vyhrabať zo svojej "komfort-zóny" a začať sa rýchlo zlepšovať.
Keďže by som v budúcnosti chcel byť učiteľom, robím tzv. učiteľský modul, vďaka ktorému mám veľmi veľa skúseností s učením hlavne stredoškolákov a základoškolákov v matematike.
Preferujem doučovanie cez Skype, keďže na Slovensku trávim iba veľmi málo času.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Lenka B.

Lenka B.

Neoverená referencia

Maarten je skvely doucovatel a moja anglictina sa pri nom velmi zlepsila! To ze sme sa nemohli rozpravat po Slovensky ma naozaj nakoplo zacat vela rozpravat a prestala som sa bat toho, ze spravim chyby. Urcite orporucam!!!