Ľubica H.

Ľubica H.

Odpovedá do 37 hodín, na 100% správ
100% 37 hod
Prijíma študentov

Ľubica H.

Prijíma študentov

Angličtina s Ľubkou, učiteľkou s 15 ročnou praxou v britskom školstve

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,

som Ľubica, kvalifikovaná učiteľka s pedagogickou praxou na Slovensku i v zahraničí. Dlhodobo som žila v UK, kde som 15 rokov pracovala na školách v Londýne. V Londýne som tiež absolvovala cambridgeskú skúšku úroveň C1 a získala Certificate in Advanced English (CAE).

Po návrate domov som si v Žiline otvorila vlastnú britskú učebňu . Ponúkam pestré konverzačné kurzy pre deti, konverzácie a doučovanie pre žiakov a študentov, prípravu na prijímacie skúšky a maturity a konverzácie pre dospelých.

Učím interaktívne, mám množstvo pomôcok, hier aj pestrú knižnicu.Ku každému študentovi pristupujem individuálne. Všetko, čo sa spolu učíme má praktické využitie v živote a pomôže Vám použiť angličtinu v kontexte každodenných reálnych situácií.

Teším sa na Vás!
Ľubica

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Andrea K. Oslovilo ma, že Ľubka používa britskú AJ, dlhodobo žila pracovala v UK. Dá sa s ňou dohodnúť na online lekciách, čo je veľmi praktické. Má profesionálny a zároveň pohodový prístup k študentom. Určite odporúčam každému, kto si potrebuje osviežiť všeobecnú AJ, gramatiku alebo konverzáciu.

Ivana M.

Ivana M.

Neoverená referencia

Najskôr sa chcem poďakovať v mojom a synovom mene za doučovanie a skvelé výsledky v anglickom jazyku. Pani Ľubka bol vždy ochotná, ústretová a milá. Syna pripravila úspešne k maturitnej skúške. Zlepšil sa v konverzácii a získal prehľad v používaných časoch. Pani Ľubku môžem len vrelo odporúčat.

Pavol M.

Pavol M.

Neoverená referencia

V prvom rade Ďakujem pekne za doučovanie :) Ľubka je veľmi milá a má veľmi profesionálny. Vyučovanie prebiehalo hravou, zábavnou formou, lepšie na zapamätanie. Vždy dobre pripravená na hodiny a práve preto som sa na hodinách nikdy nenudil a taktiež sa dozviem každú hodinu nové zaujimavosti z realného života. Vie veľmi dobre vysvetliť gramatiku s ktorou som mal vždy veľké problémy. Ľubku môžem len odporučiť :)

Vanesa K.

Vanesa K.

Neoverená referencia

Odporúčam všetkými desiatimi pani Ľubku . Je veľmi vzdelaná v oblasti angličtiny takže mi vedela vždy všetko vysvetliť, každú hodinu sme si prešli to , čo som chcela a pomimo toho mi ešte vytlačila veľa iných materiálov na preopakovane vecí na maturitnú skúšku , ktoré by som mal ovládať. Pani Ľubka je veľmi skúsená učiteľka nakoľko žila v Anglicku ,čo je veľké plus nakoľko má riadnu skúsenosť s anglickým jazykom a hneď vie všetko vysvetliť a odôvodniť, určite odporúčam každému kto sa chce zlepšiť v angličtine a hľadá niekoho s úžasným ľudským prístupom :)

Jolana P.

Jolana P.

Neoverená referencia

Doučovanie sa mi veľmi páčilo. Na každú hodinu som mala nachystaného kopu vytlačeného materiálu, časť z neho sme robili na hodine a ďalšiu časť som si robila doma a potom na ďalšej hodine sme to kontrolovali. Všetky otázky ohľadom gramatiky alebo slovíčok mi boli hneď vysvetlené. Prostredie bolo príjemné a priateľské ako aj sama pani Ľubica. Keby som si mala znova vybrať, určite si vyberiem práve pani Ľubicu a odporúčam tak urobiť každému, kto má záujem o kvalitné a príjemné doučovanie. :)