Ján K.

Ján K.

Odpovedá do 2 hodín, na 50% správ
50% 2 hod

Ján K.

Doučujem žiakov aj študentov so zaujímavým prístupom k študentovi.

Popis

Absolvent EF STU Bratislava s červeným diplomom doručí matematiku, fyzyku, angličtinu, ruštinu. Úspešne som doučoval študentov na maturitu z týchto predmetov po neúspešnej maturitnej skúške. Študenti aj rodičia boli vždy spokojní.
Doučoval som aj žiakov ZŠ z angličtiny, boli totiž s jej znalosťami pozadu a v "horšej" skupine v triede. Po asi dvoch mesiacoch doučovania boli preradení do "lepšej" skupiny.
Ďalej som sa venoval žiakom ZŠ, ktorí boli dosť pozadu v porovnaní so zvyškom ich triedy. Robil som s nimi kompletnú prípravu do školy, učil sa s nimi matematiku, slovenčinu, písali sme diktáty, robili sme spolu všetky domáce úlohy. Po čase si na túto činnosť tak zvykli, že už boli schopné si všetko robiť samostatne. Doučoval som zadarmo aj rómske dievča z angličtiny, aj jej sa výsledky v škole zlepšili. Podobne som zadarmo doučoval rómskeho chlapca, ktorý býval na Levočskej v ubytovni pre rómov vytvorenej z unimobuniek. Bol šikovný, iba sa mu nemal kto venovať. Tak som sa s ním pripravoval do školy, pomáhal mu s angličtinou, matematikou, slovenčinou. Po čase sa tak zlepšil, že už moju pomoc nepotreboval.