Nikola R.

Nikola R.

Odpovedá do 5 hodín, na 67% správ
67% 5 hod

Nikola R.

Zlepšite si angličtinu alebo ruštinu ľahko a hravo!

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte,
volám sa Nikol a rada Vás naučím anglicky či rusky alebo vám pomôžem zlepšiť vaše komunikačné schopnosti od bežnej komunikácie, cez slovnú zásobu až po gramatiku v týchto jazykoch. Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo anglický jazyk a kultúra a ruský jazyk a kultúra. No týmto jazykom sa venujem už od 6 rokov. Vyznávam systém škola hrou, avšak niekedy to chce trpezlivosť a snahu. Verím, že sa spolu veľa naučíme a aj zbavíme. Pracujem v cestovnom ruchu a často navštevujem destinácie, kde sa týmito jazykmi hovorí. Čiže reč ako sa používa denne v živote mi nie je cudzia.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Miro Š.

Miro Š.

Neoverená referencia

Ako mnohí, aj ja som sa učil angličtinu od základnej školy, napriek tomu som mal vždy strach a miernu paniku, keď som musel komunikovať s niekým cudzím, nedajbože telefonovať. S Nikou sa počas online hodín pravidelne rozprávam na mne obľúbené témy a každou hodinou sa cítim čoraz istejší. Jej spôsob učenia jazykov je skvelý v tom že sa prispôsobí mojej situácii. Zrazu to ide aj bez stresu. Silno odporúčam

Lucia G.

Lucia G.

Neoverená referencia

Moja skúsenosť s Nikol ako učiteľkou cudzích jazykov je veľmi pozitívna a vrelo odporúčam - či už je študent začiatočník a potrebuje viac popracovať na gramatike a slovnej zásobe alebo je pokročilý a potrebuje vylepšiť konverzáciu. K Nikol som na hodiny angličtiny chodila pravidelne 1 rok a svoje jazykové schopnosti som výrazne posunula. Hodiny boli vždy zaujímavé, Nikol vyžadovala dôslednú prípravu nie len odo mňa ale aj od seba.