Veronika K.

Veronika K.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod
Prijíma študentov

Veronika K.

Prijíma študentov

Profesionálna výučba angličtiny (A1-C2) , odborné preklady a tlmočenie

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hello! Volám sa Veronika Kováčová.

🌞S angličtinou som v kontakte už cez 20 rokov. Vyrástla som v bilingválnom prostredí . Od mala som bola nútená plynule rozprávať anglicky.

🎓Chodila som do anglickej škôlky , kde nás vyučovali rodený angličania. Prvý Cambridge certifikát som získala ako 7 ročná.
Navštevovala som anglické bilingválne gymnázium, kde som maturovala z odborných predmetov anglicky.
Študujem momentálne odbor Tlmočníctvo a preklad: Anglický jazyk pre Európske inštitúcie a ekonomiku.

🏆V roku 2019 som získala C2 - Native Speaker certifikát z Cambridgu (najvyšší v rámci CEFR).
V roku 2021 som absolvovala Harvard kurz - Human Anatomy: Musculoskeletal cases. Takže ovládam odbornú angličtinu v sférach ako je medicína a prírodné vedy.

📖Mám viac ročné skúsenosti s prekladom firemných zmluv, preklad zmlúv pri predaji nehnutelností, preklad štítkov kozmetických produktov , preklad marketingových kampaní atď.
Cena prekladu je dohodou.

🌎Mám skúseností ako súkromná lektorka anglického jazyka pre deti aj dospelých , cudzincov v zahraničí

📚Doučujem už viac ako 6 rokov. Učím ako aj malé deti, tak aj večných začiatočníkov, stredne pokročilých, pokročilých, pripravím na skúšky alebo môžeme spolu konverzovať na hocijakú tému.
Zabezpečujem všetok material na hodinu.

📝Poskytujem takisto odborné preklady (cena dohodou)

📱Hodiny prebiehajú online formou prostredníctvom zoom, skype alebo MS teams, Google meet alebo inú online platformu

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 60 min
Medicínska angličtina

25 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Dizy K.

Dizy K.

Neoverená referencia

Mám už pár hodín s Veronikou odučené. Pozoroval som jej schopnosti aj jej vernosť naučiť študenta to, čo študent potrebuje. Ak sme si dohodli hodiny, verne každú naplánovanú hodinu dodržala. Aj ked som jej na účet vopred poslal peniaze na celý mesiac stále mala motiváciu učiť tak, aby mi to pomohlo. Ak sa potrebujete naučiť anj určite si vyberte túto osobu. 1. Vie anj tak, ako píše. 2. Disciplína. 3. Má veľkú motiváciu vás naučit tú anj. 4. Pri jej hodinách sa určite nebudete nudiť. Ani raz sa mi nestalo, že by som si zívol alebo nudil sa. A to som navštevoval jazykovky. Tam som sa nudil, nevidel progres. 5. Vidím progres. (Aj vy uvidíte) 6. Flexibilita zvolenia hodín. 7. Vyučovanie online.

Martina H.

Martina H.

Neoverená referencia

Veronika je skvelá doučovateľka. Na hodiny bola vždy pripravená, jej vysvetľovanie bolo zaujímavé a ochotne všetko vysvetlila. Dokázali sme zhodnúť na termíne hodiny, aby to vyhovovalo obom stranám. Vďaka jej doučovaniu a príprave bola maturita z anglického jazyka úroveň C1 hračkou.

Dominika K.

Dominika K.

Neoverená referencia

Ak ti niečo ohľadom angličtiny nie je jasné, určite kontaktuj Veroniku. Perfektne pomôže so všetkým. Od gramatiky, úloh zo školy až po konverzácie na rôzne témy ak sa potrebuješ rozrozprávať/role play. S doučovaním som začala kvôli plánovanému odchodu do zahraničia a po hodinách s Veronikou sa už takmer vôbec nebojím komunikovať. Odporúčam na 100%. Jediná škoda je, že ľudia ako ona neučia v škole.

Jozef F.

Jozef F.

Neoverená referencia

Dlhe roky som sa uspesne vyhybal anglictine a uz som si myslel ze ju nebudem potrebovat, nuz opak je pravdou. Par krat som absolvoval skupinovu prezencnu vyucbu avsak tak ako som dokazal sa posunut v danom jazyku s Veronikou za par mesiacov som sa neposunul v skupinovkach za niekolko rokov. Ak ste pripraveny sa venovat uceniu sa anglictiny, tak Veroniku mozem len odporucat, ona je totiz vzdy pripravena ucit Vas naplno, efektivne a s usmevom:)