Petra P.

Petra P.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+
Prijíma študentov

Petra P.

Prijíma študentov

📚🇬🇧🇮🇹Intekraktívne lekcie angličtiny a taliančiny ONLINE so skúsenou lektorkou📚🇬🇧🇮🇹

  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Petra a som študentkou Medzinárodných teritoriálnych štúdií🗺️ na Karlovej Univerzite v Prahe a zároveň skúsenou lektorkou jazykovej školy v Prahe. Mojou srdcovkou sú jazyky.❤️‍🔥 Rada ich učenie spríjemním a uľahčím každému. Som lektorkou angličtiny a taliančiny v jazykovej škole, no momentálne mám čas príjímať aj iných študentov. S učením mám trojročné skúsenosti, vlastné materiály, online platformu a predovšetkým desiatky spokojných študentov, s ktorými sme dosiahli fantastické výsledky. 😍🔝
Z 🇬🇧angličtiny mám maturitnú skúšku aj CAE Cambridge certifikát na úrovni C1 a z 🇮🇹taliančiny úspešnú štátnu skúšku na úrovni B2.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovť📲

See you!🇬🇧
Ci vediamo!🇮🇹

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Veronika P.

Veronika P.

Neoverená referencia

Peťka je veľmi milá a trpezlivá lektorka, všetko vie pekne vysvetliť, na hodinách sa často aj zasmejeme :) Lekcie sú zaujímavé, tematicky pestré. Je skvelé, že si vieme termín dohodnúť individuálne. Určite vrelo odporúčam! :)

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

S Peťkou mám hodiny taliančiny už viac ako rok, je neuveriteľne milá, trpezlivá, aj keď človek na jazyky nemá príliš talent (ako ja), a vidno, že tým jazykom žije, baví ju to, na každú hodinu je 100% pripravená, a mne takisto vyhovuje, že si termín dokážem dohodnúť individuálne na čas, ktorý mi vyhovuje. Vrelo odporúčam ;)

Alena M.

Alena M.

Neoverená referencia

Výborná lektorka, taliančina ma natoľko začala baviť, že sa na hodiny teším ako nikdy predtým. Za pár mesiacov mám super základy a v Taliansku som sa zvládla bez problémov dorozumieť! Určite odporúčam, Petra je úžasná lektorka!