Milena O.

Milena O.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Milena O.

Hovor po rusky ako domáci ;)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Nemáš si s kým ,,pagavariiiť,, a precvičiť ruštinu v praxi? Chcel by si si zlepšiť ruskú výslovnosť a hovoriť ako domáci? Práve preto sú tu moje hodiny ruštiny orientované len na praktické využitie ruštiny, čiže ,,razgavoor,, :) ;)
Hodiny prebiehajú cez Zoom/MS Teams, úrovne od A2-C1 (A1 - len ak ovládate azbuku a základy gramatiky)
Mám C2 úroveň z ,,razgavoru,, najznámejší a najuznávanejší Puškinov certifikát, absolvovala som dva intenzívne jazykové kurzy v Rusku plus som 4 roky navštevovala kvalitnú jazykovú školu v BB s ruským lektorom, v Rusku som študovala odbor Právo a žila niekoľko rokov, neustále medzi týmito dvoma krajinami, tak povediac, pendlujem, a preto mám k ruštine veľmi pozitívny vzťah a budem veľmi rada ak toto nadšenie pre tento jazyk a moje znalosti budem môcť dať aj niekomu inému. (V prípade záujmu ponúkam aj základy právnickej ruštiny.) ;)

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Dominika Ď.

Dominika Ď.

Neoverená referencia

Milena je jednou z najlepších doučovateliek, aké som kedy mala. Jej hodiny sú pútavé, prebiehajú v priateľskej atmosfére a niekedy človek zabudne, že sa vlastne učí. :) Milena má skvelý a veľmi zodpovedný prístup v tom, že vždy na hodiny pripravuje viacero tém a materiálov, takže hodiny nikdy nie sú nudné alebo zdĺhavé. Ešte raz ďakujem za super hodiny a rozhodne všetkým odporúčam. Nebudete ľutovať.

Anna C.

Anna C.

Neoverená referencia

Dlho som sa rozhodovala medzi jednotlivými doučovateľmi, kým som nenarazila na Milenin profil. Presvedčilo ma množstvo pozitívnych referencií. A naozaj neľutujem svoje rozhodnutie. Hodiny s Milenou mi okrem zlepšovania ruštiny vždy prinesú aj niečo naviac. Jej pozitívny prístup je obdivuhodný, hodiny plynú v dobrej nálade, otvárajú mi nové obzory a motivujú ma k ďalšiemu zoznamovanie sa s oblasťami tém, ktoré sa preberajú na hodine. Myslím, že moja ruština sa po rokoch opäť zlepšila tak, že ju určite využijem v budúcnosti nie len na cestách,ale aj v práci. Milenu ako doučovateľa ruského jazyka všetkým odporúčam, určite nebudete ľutovať.

Simona B.

Simona B.

Neoverená referencia

Dlho som hľadala doučovateľku ruského jazyka až som konečne našla! Milena je vynikajúca, na hodiny sa vždy teším a s radosťou pripravujem. Hodiny prebiehajú vždy v dobrej nálade a bez stresu, čo je pre mňa veľmi dôležité. Po hodine sa cítim motivovaná učiť sa ruský jazyk viac a viac. Časovo sa vie rýchlo prispôsobiť, čo je ďalšie veľké plus. Som veľmi spokojná s jej prístupom a určite nebudem meniť 😊

Vlasta R.

Vlasta R.

Neoverená referencia

Radost spolupracovat s Milenou! Hladala som niekoho, kto mi pomoze "rozrozpravat" sa a bude mat pochopenie pre moju snahu oprasit rustinu, ktoru som viac nez 20 rokov nepouzila vobec. Mala som obavy ako to zvladnem a ci si najdem cas, ci nezistim, ze mi to nejde a ze uz je neskoro... Milena je vsak neskutocna! Ani neviem ako, ale velmi prirodzenym sposobom zapaja, prinasa nove a aktualne temy, pri rieseni zadani mi to pride ako zabava, aj ked v skutocnosti je to vyzva. Dokola ma povzbudzuje a chvali, co mi nielenze robi dobre 😉 ale ma aj povzbudzuje k tomu aby som pokracovala a zlepsovala sa dalej. Po kazdej hodine sa citim nabudena a odhodlana. Na kazdu hodinu je vzdy dobre pripravena, ma to premyslene a prisposobene mojim potrebam. Milena je proste poklad, ktory mi pomohol rozfukat prach z rustiny a urcite vam ju vrele odporucam!

Timi F.

Timi F.

Neoverená referencia

S Milenou mávam pravidelné konverzácie, ktoré mi vďaka jej pozitívnemu a profesionálnu prístupu pomáhajú v zdokonaľovaní slovnej zásoby a gramatiky. Milena je flexibilná a dokáže sa prispôsobiť akejkoľvek požiadavke. Vždy pripravená na hodinu s novou, zaujímavou témou. Môžem úprimne povedať, že môj ústny prejav sa vďaka nej radikálne zlepšil. Moje začiatočnícke chyby zmizli a môj slovník je obohatený o nové frázy. Neučí učebnicovo, má ruský prízvuk a našu konverzáciu obohacuje zážitkami z Ruska. Milena je jednoznačne najlepšia. Odporúčam všetkým, ktorý chcú kvalitnú doučovateľku za rozumnú cenu.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Milena O.

Rusky jazyk

Prosím môžete mi? Potrebovala by som vypracovať toto cvičenie, aj a) aj b)... Komu koľvek kto pomôže, ďakujem 😊

Milena O.

Ruský jazyk

Prosím môžete mi pomôct, ďakujem. Задание 1. Выберите правильный вариант ответа. Выделите его синим цветом. 1. Мой друг ушел ... в шесть часов. а) в библиотеке б) из библиотеки в) к библиотеке 2. Студенты хорошо понимали доклад ... . а) из-за переводчика б) без переводчика в) кроме переводчика…