Rastislav S.

Rastislav S.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Rastislav S.

Prijíma študentov
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ako sa naučiť anglicky? Táto otázka trápila v minulosti aj mňa. Po mnohých skúsenostiach s rôznymi lektormi vrátane viacerých "native speakers" som sa rozhodol vypracovať svoj vlastný program výučby, kde som zakomponoval najlepšie osobné skúsenosti z rôznych metód výučby ako aj vlastný systém špecificky orientovaný na výučbu slovenských študentov.

Absolvoval som STU a získal štátnu skúšku z anglického jazyka. Angličtinu som aktívne využíval počas dlhoročného pôsobenia bankovníctve, kde som spolupracoval na viacerých medzinárodných projektoch (spolupráca s MasterCard, VISA, American Express a Diners Club) a absolvoval zahraničné služobné pobyty v anglicky hovoriacich krajinách.

Vyučujem angličtinu pre všetky úrovne, od začiatočníkov po pokročilých a konverzácie, od detí po dospelých. Ponúkam aj lekcie cez SKYPE.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

22 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Andy S.

Andy S.

Neoverená referencia

Spoľahlivosť, efektívnosť a systematický prístup pri vyučovaní - môžem len odporúčať - som veľmi spokojná s výberom lektora.

Basa M.

Basa M.

Neoverená referencia

Spokojnosť s prístupom k deťom, reálny pokrok vo vedomostiach a väčšia ochota komunikovať v Aj. Niekedy je prísnejší na deti, keď si nepsravia DÚ, ale občas im to prospeje :) Spolupráca sa osvedčila, a aj napriek vyššej cene oproti priemeru táto zodpovedá kvalite a tak pokračujeme s deťmi aj v nasledujúcom školsko roku.

Lukas P.

Lukas P.

Neoverená referencia

Pracujem v Írsku už 5 rokov a hovorová angličtina mi ide pomerne slušne. Avšak pre lepší job je potrebný vyšší level, používanie správnej gramatiky a správnych slovných spojení. Som veľmi spokojný s mojim lektorom Rastislavom, ktorý ma cez Skype lekcie pripravil práve na požadaovaný vyšší level, spravil som náročný písomný test a už 2 mesiace pracujem na omnoho lepšej pozícii ako predtým. Rastislav mi dokázal systematicky vysvetliť, čomu somu nerozumel a čo mi neboli schopní vysvetliť ani native učitelia tu na kurzoch v Dubline, keďže títo nepoznajú rozdiely v slovenskej a anglickej gramtike, stavbe vety. Tieto kurzy EASYLINGUA môžem len alen doporučiť.

Mato Z.

Mato Z.

Neoverená referencia

my best english teacher .....subscribe and be happy...D Zabavne lekcie so skusenym lektorom...vrele odporucam...

Rdusa

Rdusa

Neoverená referencia

Minuly tyzden som uspesne zmaturoval z AJ na vybornu. Hodiny sukromnej anglictiny som absolvoval pocas celeho studia na 8-rocnom gymnaziu a vdaka pristupu ucitela easylingua - Rastislava Sedliaka som schopny plynule komunikovat v AJ. Na ucitelovi ocenujem najma jeho schopnost vysvetlit, naucit, roznorodost, inovativnost a zmysel pre humor.