Pavol M.

Pavol M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 83% správ
83% 1 hod
Prijíma študentov

Pavol M.

Prijíma študentov

Kurzy reálneho jazyka prirodzeným a nenásilným spôsobom

  • Doučuje aj online
  • Od  22 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

AK MÁTE ZÁUJEM O DOUČOVANIE, ČÍTAJTE POSLEDNÝ ODSEK!

Moje meno je Pavol Molnár a cudzie jazyky ma sprevádzajú po celý život. Vyštudoval som odbor prekladateľstvo/tlmočníctvo anglického a nemeckého jazyka na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. Od roku 2017 pracujem ako lektor oboch jazykov. Vyučoval som pre niekoľko jazykových škôl osobne, ako aj dištančne. Mám skúsenosti s individuálnou, skupinovou a firemnou výučbou.

Okrem toho robím korektúry a preklady textov, vyvíjam si vlastné materiály, systém výučby jazykov a poskytujem jazykové poradenstvo. Keďže žijem v zahraničí, všetky služby ponúkam výlučne online. Mojim najnovším produktom je Kurz reálnej angličtiny, ktorý je vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť reálny jazyk v konkrétnych situáciách a dialógoch. Je vhodný pre jednotlivcov, ako aj menšie skupiny. Pre podrobné informácie o kurze ma neváhajte kontaktovať.

Aktuálna ponuka kurzov:
- Kurz reálnej angličtiny
- Obchodná angličtina
- Konverzačný kurz anglického jazyka
- Nemčina pre začiatočníkov
- Nemčina pre pokročilých
- Konverzačný kurz nemeckého jazyka

Doplnkové služby:
- online jazyková pomoc v reálnom čase (testy, písomná a hlasová komunikácia)
- vypracovanie zadaní a domácich úloh
- preklady a korektúry

Okrem toho ponúkam výučbu anglického a nemeckého jazyka podľa konkrétnych potrieb a cieľov študenta. Poskytujem prípravu na jazykové skúšky, konverzácie, tréning dialógov.

Ak by ste mali záujem o ďalšie informácie, či už o Kurze reálnej angličtiny, ktorým prešlo už niekoľko desiatok študentov, alebo o inom spôsobe výučby, kontaktujte ma cez webstránku alebo sociálne siete. Nájdete ma pod názvom Som Element. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bezplatnej úvodnej konzultácie!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

21,50 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Radka K.

Radka K.

Neoverená referencia

S lektorom som absolvovala cca ročnú výučbu nemeckého jazyka úplne od základov, kvôli môjmu odchodu do zahraničia . Je trpezlivý, vždy pripravený, ochotný všetko vysvetliť, časovo flexibilný, príjemný. Po určitej prestávke som ho oslovila opäť, kde sme moju nemčinu zdokonaľovali. Na výber som mala viac typov lekcii, prispôsobil mi ich na mieru, čo mi vyhovovalo najviac. Vždy mal pre mňa pripravené nové témy, cvičenia, videá, hry… lekcie boli príjemné, nemusela som mať stres z príprav.Odporúčam všetkými desiatimi, či začiatočníkom alebo už klientom na určitej jazykovej úrovni. Mne tieto hodiny veľmi pomohli, denne používam frázy z lekcii v bežnom živote 👌

Katka Š.

Katka Š.

Neoverená referencia

Tak ja môžem len a len odporučiť! Časová flexibilita, na hodinu vždy pripravený, zaujímal sa o to, či som s hodinami spokojná, čo by som chcela pripadne zmeniť. Skvelý typ výučby, konverzácie a cvičenia boli často vedené hravou formou. Je vidieť, že práca ho naozaj baví, to sa potom odráža na výsledkoch :)

Erika L.

Erika L.

Neoverená referencia

Potrebovala som pomoc pred skúškou z obchodnej angličtiny. Pavol bol časovo flexibilný, vždy pripravený na hodinu, preberali sme to, čomu som sa chcela venovať. Určite ho budem kontaktovať znovu.

Kateřina M.

Kateřina M.

Neoverená referencia

Pozitívny prístup, pripravenosť a flexibilta doučovateľa. Vie sa prispôsobiť požiadavkám, tempu žiaka a jeho vedomostí. Konverzujeme, počúvame hovorené slovo, učíme sa písmom. Pre mňa sú tieto hodiny doučovania "škola hrou" aj napriek môjmu vyššiemu veku :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Kurz reálnej angličtiny

V tomto príspevku by som Vám rád priblížil môj najnovší produkt, ktorý má názov Kurz reálnej angličtiny. Je to dlhodobý komplexný kurz anglického jazyka, vďaka ktorému sa naučíte používať angličtinu…