Roman R.

Roman R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 63% správ
63% 1 hod
Prijíma študentov

Roman R.

Prijíma študentov

Te lo insegno io l'ITALIANO vero! también clases de ESPAñOL

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Buongiorno, Buenos días,

Vitaj na mojom profile :-)
Odučených 900+ hodín Taliančiny a 100+ Španielčiny

Volám sa Roman a som absolventom Univerzity Mateja Bela v odbore prekladateľstvo-tlmočníctvo Taliansky jazyk a kultúra a Università per stranieri di Perugia v programe Obchodná taliančina, ako aj vyššieho odborného vzdelania v odbore Cestovný ruch.

Od vysokoškolského štúdia sa venujem výučbe talianskeho jazyka na jazykových a stredných školách, prekladom a tlmočeniu, ako aj poskytovaniu asistenčných a sprievodcovských služieb v rámci turizmu.

Samotnej výučbe taliančiny sa venujem uz 15 rokov, v súčasnosti pôsobím na strednej a vysokej škole a venujem sa aj súkromnému doučovaniu individuálnych študentov, párov, mini skupiniek a vysokoškolákov. Od pomaturitného štúdia sa venujem taktiež španielskemu jazyku, ktorý mi je veľmi blízky. Vďaka študijnému programu Erasmus a pracovným príležitostiam som mal takisto možnosť spoznať nádhery Španielska a prísť do kontaktu s týmto svetovým jazykom.

Momentálne učím online cez google meet.

Ak máš záujem, napíš mi a pustíme sa do toho :)
Nielen teoretické poznatky ale aj samotná prax, každodenné používanie jazyka a láska ku všetkému talianskemu :)) /a nielen/ ma predurčili k odovzdávaniu poznatkov ďalším.
Neuč sa len taliančinu, španielčinu, ale ži týmito nádhernými jazykmi!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zuzana O.

Zuzana O.

Neoverená referencia

Kvalitná výučba, veľmi zrozumiteľné vysvetlenie látky, výučba nie je monotónna, ale veľmi pestrá a zábavná. Roman je trpezlivý a zopakuje vysvetlenie podľa potreby aj niekoľkokrát. Snaží sa prispôsobiť obsah výučby tak, aby to bolo zaujímavé pre žiaka. Veľmi odporúčam.

Fotky a certifikáty