Nikoleta K.

Nikoleta K.

Odpovedá do 17 hodín, na 80% správ
80% 17 hod
Prijíma študentov

Nikoleta K.

Prijíma študentov

Efektívne doučovanie účtovníctva, ekonomiky a manažmentu za dobrú cenu

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

MOMENTÁLNE NEPRÍJMAM NOVÝCH ŠTUDENTOV.

Chýbajú ti základy z oblasti účtovníctva alebo iných ekonomických predmetov a maturita, či skúška sa už blíži? Rada ti s tým pomôžem! Som študentkou magisterského štúdia manažmentu a doučovaniu sa venujem počas celého obdobia vysokej školy (zároveň v tejto oblasti aj pracujem).

Maturitu a aj skúšky na VŠ z účtovníctva, ekonómie, marketingu, či manažmentu mám pomerne čerstvo a úspešne za sebou, mám tak k dispozícií všetky potrebné materiály a vedomosti, ktorými ťa rýchlo a zrozumiteľne zasvätím do tejto problematiky.

Moje hodiny prebiehajú veľmi interaktívne, vysvetľujem na reálnych príkladoch a problému sa venujem, až kým mu žiak naozaj porozumie, preto nie je nutná domáca príprava. Na každej hodine si hravou formou zopakujeme učivo z predošlej a nadviažeme na nové tak, aby si z toho mal/a zrozumiteľný a ucelený komplex poznatkov. Hodiny prebiehajú prostredníctvom platformy Zoom, ktorá poskytuje možnosť zdieľania obrazovky a virtuálnej tabule, do ktorej môžu vstupovať obe strany. Vďaka tomu majú študenti rovnaký výsledok z online hodiny, akoby bola osobne.

Primárne sa zameriavam na doučovanie základov, čomu je prispôsobená aj cena. V prípade záujmu o pokročilejšie látky, bude samozrejme vyššia.

Pokiaľ ste dvaja, max traja kamaráti/kamarátky, vieme sa dohodnúť aj na skupinovom doučovaní, kedy bude cena na osobu nižšia.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Slečna Nikoleta doučovala môjho syna z ekonomiky. Som veľmi spokojná, syn si polepšil známky, porozumel učivu a ekonomiku si veľmi obľúbil. V budúcnosti sa určite znova ozveme. Ďakujem :-)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem a teší ma, že som pomohla :)

Peter L.

Peter L.

Neoverená referencia

Ďakujem ,,, ,ešte raz ,, výklad a prístup bol veľmi dobrý , tak isto dobra komunikácia, až spolupráca. Môžem iba odporúčať ,, , Prajem prijemný deň.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne a držím palce na skúškach.

Branislav T.

Branislav T.

Neoverená referencia

Nika je skvelá doučovateľka zbehnutá v rôznych oblastiach, nemala problém pomôcť mi s viacerými ekonomickými a finančnými témami Štýl, akým učí mi veľmi vyhovuje, problematiku mi vysvetlila viacerými spôsobmi, až kým som to úplne nepochopil a donútila viac pracovať mňa. Aj za pomerne krátky dokáže kvalitne pripraviť na skúšku, môžem len odporučiť.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Braňo ;)

Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť. Nikoleta zrozumiteľne vysvetli akúkoľvek oblast ktorú sme potrebovali doručiť, konkrétne moja l dcéra, ktora študuje OA. Naviac je veľmi príjemná osôbka, vďaka svojmu prístupu sa dcéra na hodiny teší😊.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne. Nikolka je veľmi šikovná a rada som jej pomohla :)