Juraj O.

Juraj O.

Odpovedá do 25 hodín, na 70% správ
70% 25 hod
Prijíma študentov

Juraj O.

Prijíma študentov
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hi guys!
Volám sa Juraj, ale všetci moji študenti ma volajú George.
Za posledných dvadsať rokov som spolupracoval s každou vekovou kategóriou a jazykovou úrovňou študentov, maturantov a manažérov firiem. Svoje skúsenosti som takisto obohacoval tlmočením aj v iných krajinách. Počas individuálnej konzultácie s Vami zostavíme študijný plán podľa Vašich predstáv a potrieb. Vyučovací čas si môžeme dohodnúť podľa potreby.
Teším sa na Vás! See you!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Tomáš B.

Tomáš B.

Neoverená referencia

Uprimne musim napisat, ze forma a pristup k vyuke jazyka je u Georga to najlepsie co som zazil. Žiadne memorovanie a nekoncepčné preberanie gramatiky. Až teraz sa cítim v angličtine sabaisto, či už ide o rozprávanie alebo pochopenie počúvaného textu. .

Zuzana D.

Zuzana D.

Neoverená referencia

George bol jeden z mojich prvých učiteľov angličtiny, ale musím povedať, že aj úplne najlepším. Angličtinu som vyštudovala na vysokej škole a dnes je aj mojím povolaním, pretože pracujem ako tlmočníčka v Európskej komisii v Bruseli, ale George mi dal neotrasiteľné základy, ktoré mi pomáhali celé štúdium a následne aj v praxi. Hodiny boli vždy dynamické, ale aj inovačné a plné zábavy. Angličtina ma dodnes živí a trúfam si povedať, že vo veľkej miere vďaka Georgeovi. Ďakujem :-)

Peter L.

Peter L.

Neoverená referencia

Angličtina s Georgom je ako stretnutie s priateľom. Vždy si dobre pokecáme (anglicky samozrejme) a vždy sa niečo nové dozviem - naučím. Perfektne sú pripravené témy v printovej podobe ale najnovšie aj kombinácia s Youtube napríklad Nature Is Speaking s rôznymi interpretmi. Akonáhle potrebujem precvičiť nejaku tému George operatívne reaguje a hneď ju zaradí. Hodiny sú pestré, zaujímavé a hlavne vysoko profesionálne.

Branislav S.

Branislav S.

Neoverená referencia

Profesionálny učiteľ angličtiny s veľkou mierou trpezlivosti. Nenásilným a prirodzeným spôsobom dosiahne zlepšenie Vašej komunikácie v hovorovej angličtine a pritom so správnou gramatikou. Značne si zväčšite slovnú zásobu aj bez "bifľovania" čo vie George dosiahnuť jej trpezlivým opakovaním pri rôznych témach. Bez problémov si témy na hodiny upravíte podľa Vašich potrieb alebo odboru, v ktorom pracujete.

Maroš M.

Maroš M.

Neoverená referencia

K Georgovi chodím na angličtinu už pár rokov a môžem ho jednoznačne odporučiť. Ako učiteľ je perfektný. Veľmi dobre vysvetlí gramatiku, ktorú potom precvičí na množstve viet. Čo je pre mňa veľmi podstatné - pri výučbe angličtiny nemám pocit, že sedím v škole a niečo musím, ale že je to forma diskusie a ja sa to chcem naučiť. Tento štýl učenia ťažko nájdete niekde inde.