Bibiana P.

Bibiana P.

Odpovedá do 21 hodín, na 100% správ
100% 21 hod

Bibiana P.

Anglicky efektívne a zábavne

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Chcete zlepšiť svoju úroveň angličtiny efektívnou a zábavnou formou? Ponukám hodiny angličtiny osobne aj cez skype.

Rada doučím ľudí so začiatočníčkou a pokročilou úrovňou, ktorí si chcú zlepšiť svoju konverzačnú úroveň a gramatiku. Pripravím na maturitu, štátnice či jazykové certifikáty.

Moje hodiny prebiehajú čo najviac v agličtine, aby sa človek čo najrýchlejšie a efektívne rozhovoril a dostal sa do toho. Vyberám praktické témy z každodenných, študijných či pracovných situácií, prípadne sa prispôsobím preferenciám študenta/ky. A veľakrát sa aj kopec nasmejeme :)

Jazyky sú mojou záľubou a aj každodennou potrebou. V angličtine som študovala 3,5 roka v zahraničí a absolvovala som 7 mesiacov stáže v anglicky hovoriacej krajine. Mám AJ štátnicu úroveň C1, dobrú znalosť obchodnej angličtiny a veľa skúsenosti so vzdelávaním ľudí.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Alica B.

Alica B.

Neoverená referencia

Angličtinu s Bibianou mám už nejaký čas a musím povedať že nie len že vie výborne vysvetlit veci pokial niečomu nerozumiem ale aj má to veľmi baví. Veľmi sa mi páči štýl učenia aký Bibi má a myslím že sa aj veľmi rýchlo zlepšujem. Okrem super strávenej hodiny plnej vzdelávania a srandy lebo sa viem aj veľmi dobre pobaviť na hodinách vďaka tomu že Bibi je vždy pozitívno naladená a cela hodina je super. Za mna určite veľká veľká spokojnosť:)

Šimon K.

Šimon K.

Neoverená referencia

Angličtina s Bibianou je veľmi super. Keď nechápem niečomu vie mi to vysvetliť. Keď nerozumiem slovíčku, snaží sa mi to opísať po anglicky. Doučovanie s Bibianou mi veľmi pomohlo najduť si vzťah k angličitine. Pred doučovaním som nevedel povedať súvislú vetu, keď sa ma učiteľka opýtala. Ale teraz sa vždy zapájam do komunikácie. Keď niečomu nerozumiem v škole, tak to preberiem na doučovaní a hneď je to iné. Na hodiny doučovania sa vždy teším.

Vladimíra C.

Vladimíra C.

Neoverená referencia

K Bibiane chodím na doučovanie mojej dlhoročnej ale zato zle naučenej angličtiny zo SŠ a VŠ. Konečne som našla človeka, ktorý mi vie vysvetliť AJ podľa mojich potrieb, utriasť zle osvojené návyky a postupne si uvedomujem, že sa AJ stáva môj obľúbený a to len vďaka jej super prístupu. Hodiny sú vždy do detailov pripravené a rozpracované, mnohokrát plné humoru, čím sú hodiny uvoľnené a človek sa nehanbí rozprávať aj keď s chybami. Určite odporúčam :) Thank Bibiana :)

Daniel J.

Daniel J.

Neoverená referencia

K Bibiane chodíme spoločne s manželkou už nejakú dobu a určite v tom plánujeme pokračovať. Oceňujeme hlavne priateľskú atmosféru, trpezlivosť a ústretový prístup. Celkovo sme veľmi spokojní.

Silvia P.

Silvia P.

Neoverená referencia

Doučovanie u Bibiany mám už nejaký čas , chválim ju za trpezlivý a priateľský prístup , za jednoduché , zábavné a zrozumiteľné vysvetlenie akejkoľvek problematiky. Na hodinách je vždy úžasná atmosféra , vždy od nej odchádzam so 100% spokojnosťou.