Gábor H.

Mgr. Gábor H.

Odpovedá do 14 hodín, na 60% správ
60% 14 hod
Prijíma študentov

Gábor H.

Prijíma študentov

Efektívne a jednoducho :)

  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte! Vyštudoval som Pedagogickú fakultu UK v Bratislave v odbore učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a psychológie. Okrem klasického doučovania (od začiatočníka až k pokročilých, príprava na maturitu atď...) môžem poskytovať služby aj v rámci psycholingvistických aspektov učenia sa cudzieho jazyka, poradenstva a a prekladaťelstva. Možnosť je aj na vyučovanie detí a študentov s rôznymi poruchamy učenia sa. Momentálne učím na strednej škole a som konateľom vlastnej spoločnosti.

Sziasztok! A Pozsonyi Comenius egyetemen végeztem angol és pszichológia-patopszichológia szakon. A klasszikus órák és felkészítések mellett a pszicholingvisztika aspektusait sem hanyagolom el, így is segítve a tanulást. Különféle tanulási nehézségekkel is bátran forduljatok hozzám. Angol, szlovák és magyar nyelvű fordításokat és javításokat is vállalok. Jelenleg saját cégem ügyvezetőjeként dolgozom.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Filip L.

Filip L.

Neoverená referencia

Super doucovanie. Som spokojný hlavne kvôli tomu, že vie vysvetliť aj naucit na prikladoch. Je tam aj dobra atmosfera pri ktorej sa lepsie da pochopit ucivo.

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

S našimi hodinami som veľmi spokojný. Vidím, že napredujem. Na Gáborovi oceňujem okrem jeho znalosti aj jeho prístup (prípravu na hodinu), flexibilitu a aj to, že za dá dohodnúť na hodinách u mňa.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Gábor H.

Preklad slovného spojenia do maďarčiny

Ako sa do maďarčiny preloží slovné spojenie "Obohacovanie slovnej zásoby"?