Andrea K.

Andrea K.

Odpovedá do 19 hodín, na 50% správ
50% 19 hod

Andrea K.

Start to speak English with confidence and thank me later :)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Mas problem s gramatikou, s vyslovnostou, s rozpravanim, pisanim alebo skladanim viet?
Vystudovala som v anglictine vysoku skolu v Dansku kde som zila 9 rokov. Studovala som aj v Kuala Lumpur, Malajzii a v Austine, USA.
Mam skusenosti s detmi v skolke ako aj s babysittingom, kde som pouzivala danstinu a anglictinu, tiez som v Dansku trenovala deti tenis v anglictine a v medzinarodnych firmach som pouzivala business anglictinu.
Komunikuje sa mi lepsie v anglictine ako v slovencine a preto bude doucovanie prebiehat od prvej sekundy len v anglictine aby si si zvykol/a rozpravat plynule po anglicky.

Chcem aby si nebral/a anglictinu ako nudu, aby si sa nehanbil/a, ale aby si to bral/a ako zabavu a citil/a sa confident, ked rozpravas po anglicky. A preto pristupujem ku kazdemu individualne a snazim sa prist so zabavnymi ulohami a roznymi cviceniami na kazdu hodinu.

Som otvorena aj na doucovanie pre skupiny (max.4 osoby).
Pomozem detom na zakladnej skole/studentom/pracujucim sa pripravit na vyucovanie, na pisomky, na maturity alebo sa zlepsit v konverzacii.
Mozem doucovat pocas tyzdna alebo aj cez vikendy, zalezi na dohode.
Vyucba moze prebiehat cez skype, u teba doma (ak si z okolia Pov. Bystrica) alebo mam tiez k dispozicii kancelariu v meste (Pov. Bystrica).

V cene je zahruty aj material vo forme PDF (knihy a pracovne zosity z Oxfordu, Cambridge, Pierson Longman) a taktiez rozne cvicenia, ktore posielam na email ak je skype hodina alebo ak je hodina osobne tak je to vo vytlacenej forme.

A taktiez ponukam trenovanie tenisu pre deti a dospelych vo vsetkych vekovych kategoriach v meste Povazska Bystrica alebo v okoli.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Nikola B.

Nikola B.

Neoverená referencia

Veľmi som spokojná s Andreou. Hodiny su úžasné, naučím sa pri nich veľa vecí ale aj vždy pokecáme a zabavíme sa ale pozor vždy len v angličtine hovoríme. Teším sa už aj na ďalšie hodiny s ňou pretože Andrea je špička v doučovaní

Olga B.

Olga B.

Neoverená referencia

Andrea je špičkový odborník vo sfére doučovania.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Andrea K.

preklad textu

Dobrý deň, môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. Unfortunately, the runaway success of Myst did more harm than good for the adventure genre. The bottom fell out of the market, and the weakest dragged the strong down with them, as dozens of horrible, broken clones—with far too little…

Andrea K.

preklad textu

Dobrý deň, môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. From the late 1970s and throughout the 1980s, adventure games generally fell into two camps: graphical adventure games and text adventure games. The first, represented mainly by home video games, relied mainly on graphics that had an on-screen character…