Mário Z.

Mário Z.

Odpovedá do 1 hodiny, na 25% správ
25% 1 hod

Mário Z.

Grafika, ktorá funguje

Preferované časy: večer
Doučuje predmety:

Popis

Čauko 🔥

Ak chceš robiť počítačovú grafiku, ktorá sa bude páčiť tvojim klientom a nebudeš sa za ňu musieť hanbiť, myslím, že by som ti mohol pomôcť.

Niečo o mne a mojich skúsenostiach:
Som absolvent magisterského stupňa grafiky a marketingu na ŽU. Mám vychodené gymnázium v Rajci (matematika, informatika) a konzervatórium (operný spev) v Žiline.

Popri vysokej škole som pracoval ako grafický dizajnér v spoločnosti United Classifieds v Žiline. Tam som tvoril grafiky (celé kampane, GDN, príspevky na sociálne siete, časti webov, emaily, tlačoviny...) napríklad pre nehnutelnosti.sk, autobazar.eu, bazar.sk atď. Grafiku a marketing robím aj pre Wellness Hotel Diplomat****. Nedávno som tam kreslil aj nový web hoteldiplomat.sk. Určite pozri Diplomat aj na Instagrame či Facebooku. Aktuálne pracujem ako hlavný grafický a produktový dizajnér v spoločnosti Be Lenka. Moje čiastočné portfólio môžeš nájsť napríklad na instagrame @grafikazafka. Robil som viac vecí pre viacero klientov. Najradšej tvorím logá a k nim kompletné grafické zastrešenie pre spoločnosti.

Aktívne robím v programoch:
Weby - Sketch, Figma
Knihy, viaclistové tlačoviny - Indesign
Kampane, príspevky na sociálne siete, firemné identity, logá atď, - Illustrator, Photoshop
Mikro videá a animácie na sociálne siete - After Effects, Premiere pro