Katarína V.

Katarína V.

Katarína V.

Doučovanie cez Skype prispôsobené individuálnym potrebám

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Vyučovaniu angličtiny sa venujem 7 rokov. Venujem sa hlavne firemnej a všeobecnej výuke pre všetky vekové kategórie. Počas svojej praxe som si vyskúšala rôzne metódy výúčby a dávam prednosť komunikačnej. Vyučujem cez Skype a pracujem s vynikajúcimi materiálmi, ktoré mám ako členka vzdelávacej skupiny k dispozícii, tie potom dopĺňam o vlastné materiály. Pracujem cez rôzne platformy-Skype, Googlemeet, Hangouts, Google class, Microsoft teams a iné. Na všetkom sa dohodneme.
Skúsenosti som získala štúdiom anglického jazyka, ukončenou štátnou skúškou a hlavne vďaka niekoľko ročnej práci sprievodkyni, kedy som spolupracovala s anglicki hovoriacimi klientami z celého sveta. Pracovala som aj v zahraničí a anglický jazyk za ten čas využívam omnoho viac ako slovenský. Pripravila som svojich študentov na maturitu, prezentáciu vo firme, zahraničný pobyt a pod.
Tieto skúsenosti by som rada zdieľala s Vami. Plán výučby by som prispôsobila Vašim požiadavkám a sústredili by sme sa na to podstatné. Tieto požiadavky sa prediskutujú počas prvej lekcie, kedy by som si overila Vašu súčasnú jazykovú úroveň. Následne by sme si stanovili cieľ a spolu by sme sa pustili do spoločnej cesty. Budem Vás motivovať a nebojte sa, určite sa zabavíme!