Miriama M.

Miriama M.

Odpovedá do 14 hodín, na 90% správ
90% 14 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Miriama M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie angličtiny / španielčiny / slovak for foreigners

  • Doučuje aj online
  • Od  22 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vstúp do sveta angličtiny a španielčiny so mnou! S dlhoročnými skúsenosťami vo výučbe obidvoch jazykov som pripravená pomôcť všetkým vekovým skupinám - od najmenších školákov až po dospelých.

Moje hodiny nie sú obyčajné. Snažím sa, aby boli plné zábavy a zaujímavých aktivít, pretože verím, že sa najlepšie učíme, keď sa bavíme. Moja výučba nie je o nudných gramatických pravidlách a zoznamoch slovíčok. Namiesto toho si spolu zvolíme témy, ktoré ťa skutočne zaujímajú a nadchnú.

Chceš sa zdokonaliť v gramatike, rozšíriť svoju slovnú zásobu alebo zlepšiť svoje ústne prejavy? Bez ohľadu na tvoje ciele som tu, aby som ti pomohla ich dosiahnuť.

I also offer Slovak language tutoring for foreigners. Whether you're an expat, a newcomer to Slovakia, or just someone fascinated by the beauty of the Slovak language, I'm here to help you on your journey to mastering it. With years of experience teaching both English and Spanish, I bring a wealth of language teaching expertise to the table. My goal is to make your Slovak learning experience as engaging and enjoyable as possible.





Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Vitaj na mojej skúšobnej lekcii! Počas tejto skúšobnej lekcie sa spoznáme, preberieme tvoje jazykové ciele a vyskúšame si, ako budú naše vzdelávacie hodiny prebiehať. Bude to príležitosť spoznať môj prístup k výučbe a pripraviť si plán na tvoje jazykové zdokonalenie.

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

22 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Vilo V.

Vilo V.

Neoverená referencia

S Miriamou som bol veľmi spokojný. Hodiny vedie v uvoľnenej atmosfére ale zároveň profesionálne a systematicky. Miriamu môžem len odporučiť :)

Zuzana F.

Zuzana F.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam hodiny angličtiny s Miriamou. Páčila sa mi zážitková forma výučby, priateľský prístup a dobrá atmosféra.

Fotky a certifikáty