Lucia G.

Mgr. Lucia G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Lucia G.

Prijíma študentov

Slovenčina nie je zložitá. Len býva zložito vysvetlená.

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, kde som v roku 2019 získala magisterský titul v aprobácii slovenský jazyk a literatúra a história. Taktiež mám maturitnú skúšku z matematiky. Aktuálne pracujem ako učiteľka slovenčiny na strednej škole. Doučovaniu sa aktívne venujem od roku 2014 a počas tohto obdobia som mohla pomôcť viac než 80 študentom úspešne absolvovať prijímacie skúšky, záverečné testy, monitory, maturitné skúšky, zlepšiť si známku na vysvedčení či úspešne zvládnuť reparát. Mnohí z mojich študentov sú dnes žiakmi elitných gymnázií v Bratislave, ako napríklad Gymnázium Jura Hronca, Gymnázium Bilíkova, Gymnázium Ladislava Sáru a pod.
Každá spolupráca so študentom je pre mňa veľmi obohacujúca a prináša mi neoceniteľnú prax, pretože každý žiak je jedinečný a pri mojej práci sa snažím objaviť a nechať vyniknúť jeho originalitu a kreativitu. Mojím cieľom je, aby žiak na hodine zažil úspech nie len v oblastiach, ktoré sú jeho prirodzeným talentom, ale i tých, ktoré sú pre neho bojiskom. Učivo prezentujem hravou formou, aby moji študenti zažili na doučovaní dobrú náladu a príjemný pocit z toho, koľko informácií si zapamätali. Využívam najmä svoje materiály, učebnice, no rada pracujem aj s náučnými videami a využívam rôzne didaktické hry. Od roku 2019 mám živnostenské oprávnenie na vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti (doučovanie), takže faktúra za odučené hodiny je samozrejmosťou. Doučujem individuálne, alebo v pároch, no mám skúsenosti i s vedením menšej skupinky (5 - 6 žiakov), kedy je možná dohoda o cene doučovania. Doučujem online.
Teším sa na spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Marius K.

Marius K.

Neoverená referencia

Lucia pripravovala môjho syna na písomnú maturitu zo SJ. Bol som veľmi spokojný s jej prácou, Luciina odbornosť, trpezlivosť a schopnosť vysvetľovať pomohli môjmu synovi zlepšiť svoje znalosti a sebavedomie a prejavili sa aj vo výsledku. Preto odporúčam Luciu ako kompetentnú a príjemnú pedagogičku.

Denisa R.

Denisa R.

Neoverená referencia

Výborna doučovateľka, dcéra si ju veľmi pochvaľuje.

Filip B.

Filip B.

Neoverená referencia

Super prístup, zrozumiteľne vysvetlené a príjemná atmosféra

Monika Š.

Monika Š.

Neoverená referencia

Profesionálny a zároveň ľudský prístup. Veľmi pomohla dcére zo slovenským jazykom a perfektne ju pripravila na prijímačky na gymnázium. Veľká vďaka :) Monika

Erika T.

Erika T.

Neoverená referencia

Fantasticka ucitelka, ktora dokonale pripravila nasu dceru na prijimacky na SŠ zo slovenskeho jazyka a matematiky. Velmi prijemna, empaticka, vsetky nejasnosti zrozumitelne vysvetlila a aj cas vyucby prisposobila tak, ako sme potrebovali. Dcera si ju velmi oblubila a vzdy sa tesila na kazdu lekciu. DAKUJEME! Katka s rodicmi

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia G.

ako vyskolňujem slovo ražniči, ak sa chcem opýtať aké obsahuje prísady

na obede v reštaurácii som sa spýtal, aká zelenina je v ražničoch a podla prísediacich okolo ide o zlé skloňovanie. Aký tvar je teda správny?