Ján P.

Ján P.

Odpovedá do 18 hodín, na 60% správ
60% 18 hod
Prijíma študentov

Ján P.

Prijíma študentov

Doučovanie podľa požiadaviek

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

DOUČUJEM SJL: Som slovenčinár so 20-ročnou praxou. Doučujem slovenský jazyk a literatúru, umenie a kultúru, anglický jazy. Individuálne, vo dvojiciach i skupinovo (nižšia cena), pravidelne i nepravidelne. Ponúkam doučovanie u mňa alebo dochádzam. Pripravujem na maturitu, na testovanie 9, na prijímacie pohovory na štvorročné a osemročné gymnáziá. Viem pomôcť i vysokoškolákom. Robím korekcie seminárnych, bakalárskych i diplomových prác aj mimo môjho odboru (nepíšem ucelené práce na objednávku). Som učiteľ, viem komunikovať so žiakmi a pripraviť im vyhovujúci učebný plán. NEZABUDNITE: Efektívne doučovanie sa musí začať oveľa skôr, ako sú skúšky.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zuzana M.

Zuzana M.

Neoverená referencia

Hodnotím veľmi kladne. Dávala som si spraviť korekciu Bc. práce a bola som nadmieru spokojná. Vrelo odporúčam každému :-)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (13)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján P.

Basen

Co si myslite o tejto basni? Toľko smútku je len z nevďačnosti, neváženia si tých cenných cností, neistoty z povedania pravdy, neschopnosti držať sa jej navždy, nenávisti k pozitívnym javom, nevšímavosti k plačúcim javom, nepochopenia pravej podstaty, neopravenia starej záplaty. Aj keď možno zdá…

Ján P.

Kontrola

Chrípke sme sa nevyhli, hoci sme sa cielene venovali prevencii. - typ suvetia: a) priradovacie ……. b) podradovacie, vedl.veta ……… Je to priradovacie suvetie odporovacie?

Ján P.

Slovencina

Mohla by som poprosiť o skontrolovanie tejto úlohy? (bolo treba vybrať či zadané súvetie je priraďovacie /+typ/ alebo podraďovacie /+typ vedlajsej vety/ )

Ján P.

Slovensky jazyk uloha

Mohla by som poprosiť o skontrolovanie tejto úlohy? (bolo treba vybrať či zadané súvetie je priraďovacie /+typ/ alebo podraďovacie /+typ vedlajsej vety/ ) Ďakujem