Petra G.

Petra G.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod
Prijíma študentov

Petra G.

Prijíma študentov

Angličtina a slovenčina pre malých, veľkých, domácich aj cudzincov :)

  • 28 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Učenie a práca so žiakmi a študentami je mojím živobytím i vášňou, je to to, v čom som sa našla. Verím, že každý môže byť dobrý v akomkoľvek jazyku či predmete a cesta k úspechu vedie cez vybudovanie si vzťahu k učeniu a k tomu, kto ti s ním pomôže. Vyštudovala som odbor učiteľstvo v kombinácii anglický jazyk a literatúra a slovenský jazyk a literatúra a mám skúsenosti s učením na základnej škole, gymnáziu i v jazykovej škole. Počas štúdia som absolvovala polročný pracovný pobyt v Írsku a získala certifikát IELTS (score 7.5).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
J

J

Neoverená referencia

Výborná učiteľka! Som maximálne spokojná. Vie sa prispôsobiť vášmu tempu a k učeniu pristupuje veľmi kreatívne, rozhodne sa s ňou nebudete nudiť. Je vidieť, že má svoju prácu rada :)

Laura N.

Laura N.

Neoverená referencia

Podľa môjho názoru patrí k najlepším doučovateľkám, lebo za celý čas čo sme spolupracovali nenastal žiaden problém. Na všetkom sa dá s ňou dohodnúť. Je milá, priateľská a hlavne pracovitá čo sa odráža na jej práci a každému by som ju odporučila.

Tatiana L.

Tatiana L.

Neoverená referencia

Petra je skvelá učiteľka, vie skvelo vysvetliť látku a pristupuje k učeniu inovatívne. Ku každému pristupuje individuálne a nemá problém učivo vysvetliť niekoľko krát, kým človek danú látku pochopí. Jedine odporúčam! :)

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Petra G.

Vetný člen a slovný druh

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, že aký vetný a aký slovný druh je slovo : najbližších. Veta: Takže vyhliadla v najbližších prázdnin strávených s rodinou nebola práve najlepšia. Ďakujem za každú pomoc.

Petra G.

Angličtina (cvičenie z textu)

Prosím pomôže mi niekto z angličtiny, s cvičením 2.